Да не забравите, че утре е четвъртък, деня в който всяка седмица имате (в този случай надявам се имаМе) среща в София... Един приятел ме покани да отидем в пицарията, където той работи, много близо до нея е автоморгата, в която има разглобено чинкуеченто от което евентуално може да взема пружини... Съгласни ли сте да отидем там ? Намира се в Царско Село, пицария Виктория ... И въобще утре ще има ли среща ?едит: промених името на темата, за да е по-актуална
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДНЕС е четвъртък :)
Collapse
X
-
Aми по принцип с Fire_999 имахме уговорка да ме вземе от някъде, но явно няма да идва, или няма време да пише ... Утре като свърша работа ще проверя дали някой е писал и ако иска да си остави телефона да му звънна ... Надявам се да се съберем много хора ... Между другото там има голям паркинг и ще се поберат много фиати (пицарията, за която говоря в първия си пост ...)
Коментар
-
Re: пицарията
kluchar написа:те са блиски една до друга така се говореше последния път са смяна но стига да има желаещи 50 м мисля че не са проблем аз ще съм с жената и ще остава колата на старото място ако има желаещи да идват
Коментар
-
Говорите за различни работи ! Килер4о говори за Виктория на околовръстното и черни връх а срещите са в О’Шитка аз не съм сигурен дали ще дойда, щото утре ши пътувам и трябва да стягам багаж ама ще видим де може да зема само едни гащи за багаж то ши е топло уиикенда! Я кажете сега кой ши идва!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
хммм... аз ще дойда за по биричка на бързо, ама няма да мога да седя много - макс половин час Така че ако има закъснели ще се разминеме... Мисля да съм там към 19:15.А да... и май има съвсем малка грешчица за мястото на пицарията където е паказал колегата Ключар... пицарията "О! Шипка" е от другия край на блока, т.е. ето, това което съм показал със зеленичко...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
pugsy написа:в това хубаво време не е ли по добре някъде по студентски град по бароветеAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:pugsy написа:в това хубаво време не е ли по добре някъде по студентски град по баровете
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар