Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки и впечатления от националната среща в Бяло камъне.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На костура ..... нямаше те тебе Ники , да ни дадеш някой урок
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      На костура ..... нямаше те тебе Ники , да ни дадеш някой урок
      Многоточието сигурно значи "папура" ...
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Отдавна съм игнорирал обслужващият персонал по време на срещите.Не е имало среща на която да съм присъствал и нещата да са на "6".Държим ли на добро обслужване и добри стаи ,то цената е неизгодна или е в хотелски комплекс в който не можем да се набеснеем на воля.Отивам на среща да се видя с приятели и да се запозная с нови.ПП.Кат се сетих каква пържола ни поднесоха в центъра на Хисаря и се сетих за Чарли Чаплин и борбата му с една кубинка. http://www.vbox7.com/play:cebac62f&start=66
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          Честно казано след като видях ,че Ферариста се качи с купето до горе,не очаквах да имаш такива проблеми.
          Комплекса беше много харен, гледката перфектна, изкарването идеално, но заради пътя дотам Бяло камъне скоро няма да ме види като посетител......За втори път ми се отлепя винетката ебаси......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

krasio_79bs написа:
            Отдавна съм игнорирал обслужващият персонал по време на срещите.Не е имало среща на която да съм присъствал и нещата да са на "6".Държим ли на добро обслужване и добри стаи ,то цената е неизгодна или е в хотелски комплекс в който не можем да се набеснеем на воля.Отивам на среща да се видя с приятели и да се запозная с нови.ПП.Кат се сетих каква пържола ни поднесоха в центъра на Хисаря и се сетих за Чарли Чаплин и борбата му с една кубинка. http://www.vbox7.com/play:cebac62f&start=66
            В центъра ни Хисяра и ние го ядохме с персонала на едно лъскаво заведение...Нема такива шматки.... Скъсаха ни нервите. Най малкото от всичко беше че си поръчахме супа за детето, която така и не донесоха и накрая фигурираше в сметката.Това преля чашата... Ще спестя подробности.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

S_BANKOV написа:
              Red Storm написа:
              krasio_79bs написа:
              Някой има ли идея какво стана с Бравото на Банков?
              Щяхте да се обаждате да нося съединител.Мислех,че се е разминало и се е прибрал успешно. Аз не искам окачване,искам автомивка...
              Мда прибра се успешно Колата вече е на пистата, равносметката е 500лв. рапатрак, 350лв. съединител и труд, нови пружини / едната се счупи на слизане/ 100лв. две разбити биалетки, нови накладки който се наложи да сменя заради спускането което беше на спирачка през цялото време. Както се казва пари се изкарват майната му, Благодарности на Красьо и Емо, който слязоха да проверят на идване дали ще се справя, на Матей за това че предложи да ми донесе съединител от Пловдив, на Михаела която няколко пъти мми предложи да свали Борислава до долу зад а не се тресе по къманака, и на Стефан който през цялото време беше плътно до мен при слизането и прибирането. Изтрил съм всички снимки и съм се зарекъл никога повече да не се качвам там. Надявам се поне Вие сте си изкарали добре.
              Пичове, това кога става? Защо не ми казахте? Всички знаете, че имам твърд буксир в колата. К’ви са тия 500 лева за репатрак?

Коментар

msotiroff написа:
                Immortal написа:
                Ти сам пожела да те настаним при пиьеници А и пропусна най-интересните моменти бе... с тая твоя температура
                Слънчасах на язовирО, Модеви са виновни... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Подхлъзнаха ме на риболов... други ме подхлъзнаха на пиьенье и то така стават белите Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                Занаят лесно не се учи. :D
                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Смеq да твърдq, че си изкарахме повече от добре. А що се отнасq до рибата, всички се изложиха кат кифладжии. Ама поне биричката на гйола влизаше мазно, мазно.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Пропуснал съм едни снимки на купето на Ферарист
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Само едно не ми хареса на срещата.БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО КРАТКА.
                      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Пропуснал съм едни снимки на купето на Ферарист
                        и покрива на синята ни Мазда :D

Коментар

Предполагам Ачо ще и е направил достатъчно снимки с по-добър апарат.И в тоя ред на мисли ,де ни е общата снимка?
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе, младежи, че сте изкарали страхотно - това е ясно, ама наистина ли е толкова красива местността, колкото изглежда на снимките?Аз па не ви завиждам благородно за срещата , ще горите в Ада всички, задето сте се забавлявали без мен! Слави, съжалявам за неприятностите. Важното е, че Борислава е добре, нали? Другото ще се оправи!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka написа:
                              Абе, младежи, че сте изкарали страхотно - това е ясно, ама наистина ли е толкова красива местността, колкото изглежда на снимките?
                              На живо е още по красиво
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сигурна бях!Голямо "браво" на организаторите - най-вече за игрите, които са устроили. И раздадените награди, разбира се. Пак се представихте на ниво! ( като на Цигов чарк)
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X