На костура ..... нямаше те тебе Ники , да ни дадеш някой урок
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки и впечатления от националната среща в Бяло камъне.
Collapse
X
-
Отдавна съм игнорирал обслужващият персонал по време на срещите.Не е имало среща на която да съм присъствал и нещата да са на "6".Държим ли на добро обслужване и добри стаи ,то цената е неизгодна или е в хотелски комплекс в който не можем да се набеснеем на воля.Отивам на среща да се видя с приятели и да се запозная с нови.ПП.Кат се сетих каква пържола ни поднесоха в центъра на Хисаря и се сетих за Чарли Чаплин и борбата му с една кубинка. http://www.vbox7.com/play:cebac62f&start=66
Коментар
-
krasio_79bs написа:Честно казано след като видях ,че Ферариста се качи с купето до горе,не очаквах да имаш такива проблеми.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
krasio_79bs написа:Отдавна съм игнорирал обслужващият персонал по време на срещите.Не е имало среща на която да съм присъствал и нещата да са на "6".Държим ли на добро обслужване и добри стаи ,то цената е неизгодна или е в хотелски комплекс в който не можем да се набеснеем на воля.Отивам на среща да се видя с приятели и да се запозная с нови.ПП.Кат се сетих каква пържола ни поднесоха в центъра на Хисаря и се сетих за Чарли Чаплин и борбата му с една кубинка. http://www.vbox7.com/play:cebac62f&start=66VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
S_BANKOV написа:Red Storm написа:krasio_79bs написа:Някой има ли идея какво стана с Бравото на Банков?
Коментар
-
msotiroff написа:Immortal написа:Ти сам пожела да те настаним при пиьеници А и пропусна най-интересните моменти бе... с тая твоя температураНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Смеq да твърдq, че си изкарахме повече от добре. А що се отнасq до рибата, всички се изложиха кат кифладжии. Ама поне биричката на гйола влизаше мазно, мазно.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Абе, младежи, че сте изкарали страхотно - това е ясно, ама наистина ли е толкова красива местността, колкото изглежда на снимките?Аз па не ви завиждам благородно за срещата , ще горите в Ада всички, задето сте се забавлявали без мен! Слави, съжалявам за неприятностите. Важното е, че Борислава е добре, нали? Другото ще се оправи!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар