Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки и впечатления от националната среща в Бяло камъне.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вие пък! Тъкмо няма да давате пари за фолио да си затъмнявате джамовете!
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Такива пиьеници не бех срещал от студентските години... Не съм такъв, ама все на такива попадам, та ме подхлъзват на ьененье и пиьенье... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Очаквам с нетърпение следващата среща, за да са подхлъзнем наново...
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Pecho написа:
        Вие пък! Тъкмо няма да давате пари за фолио да си затъмнявате джамовете!
        Айде бе, кво се оплаквате...На мене колата и всеки ден е така...Завиждам ви благородно!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

msotiroff написа:
          Такива пиьеници не бех срещал от студентските години... Не съм такъв...
          Нема да се плашиш, Господ ни събира! А пък тва последното ...те ’сички така разпраят! ...бе то и аз http://www.youtube.com/watch?v=z75uDAr1Pcs , ама айде!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

msotiroff написа:
            Такива пиьеници не бех срещал от студентските години...
            Откак си продаде ФИАТчето, искаш да кажеш
            msotiroff написа:
            Не съм такъв, ама все на такива попадам, та ме подхлъзват на ьененье и пиьенье... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
            Ти сам пожела да те настаним при пиьеници А и пропусна най-интересните моменти бе... с тая твоя температура

Коментар

Immortal написа:
              Ти сам пожела да те настаним при пиьеници А и пропусна най-интересните моменти бе... с тая твоя температура
              Слънчасах на язовирО, Модеви са виновни... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Подхлъзнаха ме на риболов... други ме подхлъзнаха на пиьенье и то така стават белите Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

При нас е ’лъзгаво

Коментар

Red Storm написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Някой има ли идея какво стана с Бравото на Банков?
                  Щяхте да се обаждате да нося съединител.Мислех,че се е разминало и се е прибрал успешно. Аз не искам окачване,искам автомивка...
                  Мда прибра се успешно Колата вече е на пистата, равносметката е 500лв. рапатрак, 350лв. съединител и труд, нови пружини / едната се счупи на слизане/ 100лв. две разбити биалетки, нови накладки който се наложи да сменя заради спускането което беше на спирачка през цялото време. Както се казва пари се изкарват майната му, Благодарности на Красьо и Емо, който слязоха да проверят на идване дали ще се справя, на Матей за това че предложи да ми донесе съединител от Пловдив, на Михаела която няколко пъти мми предложи да свали Борислава до долу зад а не се тресе по къманака, и на Стефан който през цялото време беше плътно до мен при слизането и прибирането. Изтрил съм всички снимки и съм се зарекъл никога повече да не се качвам там. Надявам се поне Вие сте си изкарали добре.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Горкият.Бая си отчаян от преживяното,щом си стигнал до триене на снимки.Честно казано след като видях ,че Ферариста се качи с купето до горе,не очаквах да имаш такива проблеми.сега поне знаеш ,че си с нов съединител и можеш и на Мусала да се качиш ,ако се наложи.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните .Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).
                      Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Brevetti написа:
                        На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните .Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).
                        На бай ти Спиро шапка му свалям.След като хвърча цяла нощ през повечето време сам - на другия ден сутринта беше на крак да ни обслужи,а понеже ние останахме и следавщата верер - беше и дневна и вечерна смяна, при това беще изключително любезен.Не знам какви нерви и издръжливост трябват за това.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Brevetti написа:
                          Аз моята кола вчера си я измих собственоръчно. Дори използвах и част от автокозметиката, която спечелих. Нещо със спрея за табло не се справих както трябва, защото след като изсъхна цялото табло стана на петна и щях да се самоубия. След това мазах 1 час с течен парафин - един път, втори път, трети път... и май вече всичко е наред. А колкото до ресторанта, сервитьорът беше доста неприятен, но бях в настроение и противно на лошия ми нрав, щедро му налях цяла чаша домашна ракия, след което стана неверояно любезен. Има две места в България, които изключително ми харесаха като природа, но със сигурност никога няма да ги посетя втори път - Седемте рилски езера, където си контузих менискуса и вече половин година не мога да се оправя и Бяло камъне - заради козята пътека, по която трябваше да минаваме с автомобилите . И по принцип издържам на мизерия, не ми прави голямо впечатление - ама тази хотелска стая...Но това са бели кахъри. 6+ на организаторите за игрите! Особено тази за смяна на автомобилна гума беше супер !
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не мисля,че е наш проблем колко сервитьори ще има и колко часа работят. Това е проблем на комплекса,който с това си изкарва парите.Колко пъти трябваше да му обяснявам за купонната система.И да му търся едната изчезнала ракия (след като му обясних,че децата не са я изпили). И да се моля за предплатените ми бири и десерти.Както и да е,не е лошо други колеги да си кажат за сутрешното кафе
                            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

От адаша ли се оплаквате бе? (т.нар. Бай Спиро всъщност си е Диян, с "И").Нали се сещате, че той не е виновен, че не са му назначили още колеги?Не че не ми отнесе 1/3 бутилка лично мое вино ("за персонала"), и една цяла бира ("нали няма да я пиеш - да се почерпя и аз") Това да им е кусура...

Коментар

Добре сте си изкарали гледам Гледам, че доста рибарки и рибари са налазили гьолчето, някой хвана ли нещо, и ако ДА, какво?
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X