Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки и впечатления от националната среща в Бяло камъне.
Collapse
X
-
Такива пиьеници не бех срещал от студентските години... Не съм такъв, ама все на такива попадам, та ме подхлъзват на ьененье и пиьенье... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Очаквам с нетърпение следващата среща, за да са подхлъзнем наново...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Такива пиьеници не бех срещал от студентските години... Не съм такъв...А пък тва последното ...те ’сички така разпраят!
...бе то и аз http://www.youtube.com/watch?v=z75uDAr1Pcs , ама айде!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
msotiroff написа:Такива пиьеници не бех срещал от студентските години...msotiroff написа:Не съм такъв, ама все на такива попадам, та ме подхлъзват на ьененье и пиьенье... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07А и пропусна най-интересните моменти бе... с тая твоя температура
Коментар
-
Immortal написа:Ти сам пожела да те настаним при пиьенициА и пропусна най-интересните моменти бе... с тая твоя температура
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Red Storm написа:krasio_79bs написа:Някой има ли идея какво стана с Бравото на Банков?Колата вече е на пистата, равносметката е 500лв. рапатрак, 350лв. съединител и труд, нови пружини / едната се счупи на слизане/ 100лв. две разбити биалетки, нови накладки който се наложи да сменя заради спускането което беше на спирачка през цялото време. Както се казва пари се изкарват майната му, Благодарности на Красьо и Емо, който слязоха да проверят на идване дали ще се справя, на Матей за това че предложи да ми донесе съединител от Пловдив, на Михаела която няколко пъти мми предложи да свали Борислава до долу зад а не се тресе по къманака, и на Стефан който през цялото време беше плътно до мен при слизането и прибирането. Изтрил съм всички снимки и съм се зарекъл никога повече да не се качвам там. Надявам се поне Вие сте си изкарали добре.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните.Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).
Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Brevetti написа:На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните.Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Brevetti написа:На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните.Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).
. И по принцип издържам на мизерия, не ми прави голямо впечатление - ама тази хотелска стая...Но това са бели кахъри. 6+ на организаторите за игрите! Особено тази за смяна на автомобилна гума беше супер
!
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не мисля,че е наш проблем колко сервитьори ще има и колко часа работят. Това е проблем на комплекса,който с това си изкарва парите.Колко пъти трябваше да му обяснявам за купонната система.И да му търся едната изчезнала ракия (след като му обясних,че децата не са я изпили). И да се моля за предплатените ми бири и десерти.Както и да е,не е лошо други колеги да си кажат за сутрешното кафеFiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Добре сте си изкарали гледамГледам, че доста рибарки и рибари са налазили гьолчето, някой хвана ли нещо, и ако ДА, какво?
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар