Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки и впечатления от националната среща в Бяло камъне.
Collapse
X
-
Такива пиьеници не бех срещал от студентските години... Не съм такъв, ама все на такива попадам, та ме подхлъзват на ьененье и пиьенье... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Очаквам с нетърпение следващата среща, за да са подхлъзнем наново...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Такива пиьеници не бех срещал от студентските години... Не съм такъв..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
msotiroff написа:Такива пиьеници не бех срещал от студентските години...msotiroff написа:Не съм такъв, ама все на такива попадам, та ме подхлъзват на ьененье и пиьенье... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
Immortal написа:Ти сам пожела да те настаним при пиьеници А и пропусна най-интересните моменти бе... с тая твоя температураM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Red Storm написа:krasio_79bs написа:Някой има ли идея какво стана с Бравото на Банков?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните .Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Brevetti написа:На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните .Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Brevetti написа:На автомивката ме гледаха странно днес.А и сигурно са ми теглили майните .Иначе беше страхотно,но аз лично няма да им стъпна повече. Освен "хубавия път" и Бай Спиро" не ща да го виждам :D . (Сервитьора).Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не мисля,че е наш проблем колко сервитьори ще има и колко часа работят. Това е проблем на комплекса,който с това си изкарва парите.Колко пъти трябваше да му обяснявам за купонната система.И да му търся едната изчезнала ракия (след като му обясних,че децата не са я изпили). И да се моля за предплатените ми бири и десерти.Както и да е,не е лошо други колеги да си кажат за сутрешното кафеFiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Добре сте си изкарали гледам Гледам, че доста рибарки и рибари са налазили гьолчето, някой хвана ли нещо, и ако ДА, какво?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар