А кои бяха 4-мата младежи с бялото пловдивско Типо (с форумски стикери), които дойдоха в неделя заедно с dobrudjaneca, седнаха на една маса, хапнаха, пийнаха, и си тръгнаха без да се обадят?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки и впечатления от националната среща в Бяло камъне.
Collapse
X
-
Сега си стоя тук и се чудя, защо аджеба не звъннах на шефчето и да му кажа... примерно, че ми е гръмнало водно съединение и ми е прегряла колата. Можех да остана и още един ден "докато я поправя"! Да се таковам в тиквата куха.Immortal написа:А кои бяха 4-мата младежи с бялото пловдивско Типо (с форумски стикери), които дойдоха в неделя заедно с dobrudjaneca, седнаха на една маса, хапнаха, пийнаха, и си тръгнаха без да се обадят?!?
Коментар
-
Най-накрая се добрах до вкъщи.След страхотната среща, за която искам да благодаря на ВСИЧКИ присъствали, продължихме купона по пътя.С готини приятели се пътува много бавно - средната ми скорост излиза 6.5 км/ч - все едно съм се прибрал пеш (последните 15 км ми се наложи да ги минавам по един черен междуселски път, няма да обяснявам защо )СТРАХОТНИ СТЕ! Срещата беше посетена от общо 72 човека, 11 деца (без неродените) и 1 котка.Някои колеги само се мярнаха за малко, но все пак уважиха събитието.
Коментар
-
Здравейте!От името на мен (Силвия) и моето семейство, искам да изкажа нашите благодарности на организаторите на пролетната национална среща на Фиат Форум България за изпълнения ден с весели игри , топлия прием, топлата зала, топлата кръчма и хубавата ракия.. вечерта беше изпълнена със страхотно настроение, вдъхновяващо пеене на караокето, много алкохол, танци и веселба.! А за Бяло камъне - то си е ясно, че това райско кътче ни достави голямо удоволствие!Със сигурност ще повторим!
Коментар
-
Много добра среща се получи.Имаше много настроение,пиене и песни и танци на народите. .Дай боже повече такива и по-често.Вече и ние сме в къщи.Айде наздраве и доскоро :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Малка забележчица към организаторите:Наградите трябваше да са части от окачването ... и автокозметиката беше полезна, но ... От срещата имам само добри впечатления.Благодаря на бек вокалистите за поддръжката.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
И аз вече се прибрах благополучно. Страхотно, успях да избягам от всичко за тези четири дни. Изкарах страхотно! Срещата беше повече от запомняща се.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
avvasilev написа:Малка забележчица към организаторите:Наградите трябваше да са части от окачването ... и автокозметиката беше полезна, но ... От срещата имам само добри впечатления.Благодаря на бек вокалистите за поддръжката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар