Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде една среща с консултативна цел, а?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fire 999 написа:
    kiler_4o написа:
    Един пич, дето все му забравям ника (както и на всички останали когато се запозная с повече от 5 човека) ми даде кръгче с полското си фиатче (126P)... Освен това, много ми хареса карането на бравото, чийто собственик не помня как се пишеше (Моля който е бил на 2те срещи да си напише ника и да каже с каква кола е бил, понеже запомних само 2ма ... Както и готината мацка с черното браво )Общо взето това са ми впечатленията, но освен това благодаря на Fire_999 за превоза из града... Много благодаря !!!Благодаря за гостоприемството и на пича с многото полски фиатчета, не помня и неговия ник, но незнам и дали е регистриран тук ... Спайдъра и т н ...
    Пича на който кара полското Фиатче ника му е Shtukata, другите за които се сещам сега са Svetlion, Chocho(с многото Фиатчета) и Milen всичките от http://forum.126p.info/index.php kiler_4o покара Бравото на mme на Фиат срещата, а готината мацка за която пише e Николета (Tickle) с черното Браво, там беше още и Асен(Mazgarev) заедно с Naydenov със синята Брава и Пешо(Pecho) с другата Брава.Лично аз немога да пропусна Явор(Logan) с "Rosso Ferrari" Dacia-та, мисля че това бяхме присъствалите на Срещата за Взаимопомощ на Сточна Гара
    Много благодаря за информацията, сега ще знам с кой съм бил... много по-лесно е да прочетеш 5-6 ника и да ги запомниш, от колкото да чуеш 10 имена, след като не си си лягал вечерта

Коментар

Working...
    X