Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде една среща с консултативна цел, а?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде една среща с консултативна цел, а?

...хайде че отдавна не сме се събирали там... пък и имам да се хваля на Pecho с някои неща Само че половината вече е заето от строеж, тъй че се влиза от булеварда направо.
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

При това положение не мога да не мина! :D Мисля, че и на другите ще е интересно да видят придобивката.11 ч. на Сточна гара, нали?
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
      При това положение не мога да не мина! :D Мисля, че и на другите ще е интересно да видят придобивката.11 ч. на Сточна гара, нали?
      Мдам... забравих да кажа къде и кога ... е: тогава и там... ГОВОРИМ ЗА НЕДЕЛЯ - 20 август 2006г.

Коментар

Аз също обявявям тотална отпуска за 3 седмициуспех

Коментар

Moже ли някой да ме вземе от някъде ? Понеже не съм от тук, сега съм в студентски град и знам само как да стигна до ал. стамболийски, СУ, Гарата, евентуално НДК, май това е ... Много ще съм Ви благодарен ... искам най-накрая да се запозная с някой друг фиат фен ... Освен това искам да Ви попитам за един проблем с хондата на един мой колега (който често ме кара до тук, но сега хондата му дето е с V-tech двигател - новия и е 4х4, върви по-зле от колкото някой кадет или нещо от тоя род ...)Много ще съм благодарен !!! Ако някой може да мине през местата, които съм писал горе или направо през студентски град - ще му благодаря да ми звънне ... телефона ми е 0896 60 14 68 ... Казвам се Крум. Ако някой иска да звъни - по всяко време ... без значение ... ако ще в 4 часа да ме събуди ... Благодаря ...

Коментар

еее ... всички са заспали вече ... явно няма да идвам (((едит: ооо утре е събота Имам още време Чак сега се усетих

Коментар

И аз ще дойда да поразгледам. Разбрал съм се с Mazgarev да ме докара.
              Lancia Kappa 2.4JTD
              Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
              Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

kiler_4o написа:
                Moже ли някой да ме вземе от някъде ? Понеже не съм от тук, сега съм в студентски град и знам само как да стигна до ал. стамболийски, СУ, Гарата, евентуално НДК, май това е ... Много ще съм Ви благодарен ... искам най-накрая да се запозная с някой друг фиат фен ... Освен това искам да Ви попитам за един проблем с хондата на един мой колега (който често ме кара до тук, но сега хондата му дето е с V-tech двигател - новия и е 4х4, върви по-зле от колкото някой кадет или нещо от тоя род ...)Много ще съм благодарен !!! Ако някой може да мине през местата, които съм писал горе или направо през студентски град - ще му благодаря да ми звънне ... телефона ми е 0896 60 14 68 ... Казвам се Крум. Ако някой иска да звъни - по всяко време ... без значение ... ако ще в 4 часа да ме събуди ... Благодаря ...
                Ще ти звънна сутринта да се разберем и ще мина да те взема.....

Коментар

Логан написа:
                  kiler_4o написа:
                  Много благодаря !!! Ако искате мога да говоря с колегата ако иска да дойде направо на място да видите какво и има на хондата ... смениха му хидравличната помпа за съединителя, но не се оправи ... все едно кара на полусъединител винаги ...

Коментар

kiler_4o написа:
                    Логан написа:
                    kiler_4o написа:
                    Много благодаря !!! Ако искате мога да говоря с колегата ако иска да дойде направо на място да видите какво и има на хондата ... смениха му хидравличната помпа за съединителя, но не се оправи ... все едно кара на полусъединител винаги ...
                    Доведи го... елате повече (усещам че ще сме много малко този път, така че е хубаво и други да дойдат )Ама не гарантираме че ще направим нещо... нали знаеш...

Коментар

Бройте ме и мен
                      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Mazgarev написа:
                        kiler_4o написа:
                        Логан написа:
                        kiler_4o написа:
                        Доведи го... елате повече (усещам че ще сме много малко този път, така че е хубаво и други да дойдат )Ама не гарантираме че ще направим нещо... нали знаеш...
                        e поне ще опитате предполагам ... тези в сервиза са му взели 200 лв за нова помпа и нищо не са направили ...

Коментар

Е, наконсултирахме се! Ама как пък някой не пипна нещо по колата си?! (е и аз включително - даже ме домързя да видя защо едната пръскалка на чистачките пръска нанякъде си... ). Днес поне имахме оправдание - бая топличко си беше! Затова дваж по-добре ни дойде кафенето, в което завършихме срещата... Ето малко снимки (не се заблуждавайте, че на някои коли са вдигнати капаците - то е само за парлама! ).
                          Прикачени файлове
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Пфуу, най-накрая имам възможност да пиша ... Да започна с това:БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СТРАХОТНИТЕ СРЕЩИ В ТОЗИ ДЕН !!! (Става въпрос за срещите на КФБ и КФ 126P )Както и благодаря за кръгчето с Бравото - любимата ми кола и полското фиатче ...Обещах да пиша впечатления, ами ето ги:Брава и Браво са много хубави автомобили, но затвърдих мнението си, че предпочитам за мен браво, а бравата майка ми да си я иска Когато караш чужда кола, пробвай спирачките и и дори да сработят не им вярвай много ... уж работеха, пък какво стана: Един пич, дето все му забравям ника (както и на всички останали когато се запозная с повече от 5 човека) ми даде кръгче с полското си фиатче (126п)... направих 2-3 кръгчета, супер, пробвах и спирачките, държат ... Приключвам карането и се засилвам към Fire_999, но тогава чух един вик: "НЕ ГО ЗАСИЛВАЙ ТАКА, БЕ ГЛАМАВ, НЯМАМ СПИРАЧКИ !!!"... направо ми изкара акъла, затова забих спирачки, но преди това извъртях леко волана... Добре направих, понеже с 2те маневри успях да спра на 30см от уното, а не в него ... Освен това, много ми хареса карането на бравото, чийто собственик не помня как се пишеше (Моля който е бил на 2те срещи да си напише ника и да каже с каква кола е бил, понеже запомних само 2ма ... Както и готината мацка с черното браво )Общо взето това са ми впечатленията, но освен това благодаря на Fire_999 за превоза из града... Много благодаря !!!Пропуснах да спомена нещо: Като карахме след 3те полски фиатчета по симеоновско шосе какво се получи ... Бяхме с гореспоменатото няколко пъти уно и карахме на 30-40 метра зад тях, понеже се виждаше, че не са наред Когато със 100-110 км/ч подскачаха на бабуните направо ... даже трите джипа зад нас гледаха уплашено и не смееха да се доближат Благодаря за гостоприемството и на пича с многото полски фиатчета, не помня и неговия ник, но незнам и дали е регистриран тук ... Спайдъра и т н ...Общо взето това беше най-готиния ден от месеци насам ... И много забавен !!! Като се прибера в Бургас ще кача снимките от телефона ми, понеже направих няколко, но само на втората среща (126...)... Хора, не знаете какво пропускате като не идвате на срещите !!! Дано като се прибера в Бургас пак да е така ... между другото:МОЛЯ НАМЕРЕТЕ МИ ПРЕДНИ ПРУЖИНИ ЗА ЧИНКУЕЧЕНТО ВТОРА УПОТРЕБА, ПОНЕЖЕ НОВИ СА 96ЛВ БРОЯ, А ОТ ИТАЛИЯ ЩЕ ПРИСТИГНАТ ЧАК СЛЕД СРЕДАТА НА СЕПТЕМВРИ И НЯМА ДА МОГА ДА ДОЙДА НА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА А ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО МИ РАЗОЧАРОВАНИЕ !!! от италия ще ги докара един приятел и ще са 30лв 2те ... ако намерите до 80-100лв двете, не само ще почерпя (че вече станаха много поводи), но и ще дам чинкуечентото да го тествате както искате !!! И каквото друго поискате ... само намерете пружини ...Надявам се, че не четете само този ред, ако е така - съжалявам, че съм Ви отегчил едит: ПРОПУСНАХ НЕЩО МНОГО ВАЖНО !!! БЛАГОДАРЯ НА ЛОГАН, ЧЕ МЕ ВЗЕ ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД !!! МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ !!!

Коментар

kiler_4o написа:
                              Един пич, дето все му забравям ника (както и на всички останали когато се запозная с повече от 5 човека) ми даде кръгче с полското си фиатче (126P)... Освен това, много ми хареса карането на бравото, чийто собственик не помня как се пишеше (Моля който е бил на 2те срещи да си напише ника и да каже с каква кола е бил, понеже запомних само 2ма ... Както и готината мацка с черното браво )Общо взето това са ми впечатленията, но освен това благодаря на Fire_999 за превоза из града... Много благодаря !!!Благодаря за гостоприемството и на пича с многото полски фиатчета, не помня и неговия ник, но незнам и дали е регистриран тук ... Спайдъра и т н ...
                              Пича на който кара полското Фиатче ника му е Shtukata, другите за които се сещам сега са Svetlion, Chocho(с многото Фиатчета) и Milen всичките от http://forum.126p.info/index.php kiler_4o покара Бравото на mme на Фиат срещата, а готината мацка за която пише e Николета (Tickle) с черното Браво, там беше още и Асен(Mazgarev) заедно с Naydenov със синята Брава и Пешо(Pecho) с другата Брава.Лично аз немога да пропусна Явор(Logan) с "Rosso Ferrari" Dacia-та, мисля че това бяхме присъствалите на Срещата за Взаимопомощ на Сточна Гара
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Working...
                              X