Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пикника от 13.08 да направим на 19.08. х. Здравец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pugsy написа:
    абе със сигурност нищо съм нямал в предвид освен,да дойда (с приятелката ми) на някой пикник в пловдив организиран от колегите Фиатаджий щот ме кефат такива "мероприятия"
    Ха, :D !!! Пигси, винаги си добре дошъл. От мен да го знаеш .А колкото до пикника съветвам Евита да се яви на поне една среща преди да започне да обикаля като свободен електрон из Родопите :D . Ако беше дошла щеше да разбере че, много от желаещите не бяха 100% сигурни заради ангажименти . Ще го направим в крайна сметка, но ще се организира всичко на някоя от срещите, иначе останалото са празни приказки.
    Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
    Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
    BlueStorm transforms . . .
    . . . !!!

Коментар

Ми да се определи място и час на тръгване за хижа Здравец в неделя и да потегляме.

Коментар

Определете Вие, защото аз от петък ще съм се качила. Само някой трябва да ме осведоми само кога ще се явите и къде ще е явката!

Коментар

Дали ще се съберем? До тук само двама са проявили желание Ами организаторите на това събитие да не се скатават ами да пишат :D
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
          Porsche 944 S2
          http://www.valmcrae.snimka.bg/
          http://vbox7.com/user:val_mcrae
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Аз съм на работа в неделя иначе с удоволствие.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Re:

EVITA написа:
              ....... и къде ще е явката !../игра на думи.../
              Явката няма да може да дойде....иначе идеята ви е супер.....Пожелавам ви приятно изкарване.....

Коментар

Значи ясно няма желаещи за пикник значи да си променям плановете
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Ще го кажа възможно най-кратко и разбрано: Който иска да се организира пикник , и след това да присъства на такъв да заповяда идващата сряда ( 23.08.2006 ) на бензиностанция "Итали". Там ще се уточнят подробности ( като дата точно място и др. ) и ще си дадем по 5 лв. за храна и напитки за пикника. Двама души ще се погрижат всичко да се закупи и да е готово, пък тогава да видим кой от заявилите няма да дойде.
                  . . . !!!

Коментар

val_mcrae написа:
                    Ами организаторите на това събитие да не се скатават ами да пишат :D
                    И кои точно са организаторите???
                    . . . !!!

Коментар

Такаааа, то стана ясно че пак ще цъкам федербал сама, ама ... сега ме наказвате тук за това, че работя до късно. Бях до 20:30 на работа миналата сряда /по време на срещата на бензиностанция Итали/. Просто ме задържаха. Но сега за наказание ще си хвана багажа в петъка и заминавам из дивите планини. А мисля, че временцето ще се развали за другия уикенд. Така, че ми се щеше да е идната неделя. Сега се отказаха и тези дето се двоумяха ... Каква я мислехме, а тя каква стана.А това кои точно са организаторите пак не става ясно, щото до сега не е организирано нищо.

Коментар

......Та колежке ,както каза Жоро-на 23.08 /сряда/ по вече известния начин ще решаваме кога...и къде...ще ходим!!!Ако ентусиазма ти се разходи до"Итали"-то ще съчетаеш полезното с приятното/ може и да се реши проблема с федербала/Аз също мисля да съм там-организатори сме ВСИЧКИ !!!P.S.Извинявай за острия език !!!
                        Croma 2.0 ie
                        www.italcars.org

Коментар

Избягахме от добрия тон, който се оптвам да спазвам. Явно без успех...

Коментар

Тъкмо се чудих дали тая неделя да не се разходя към Пловдив и да я видя тая хижа а и колегите от Пловдив и околията а то не сте можали да се организирате

Коментар

EVITA написа:
                              Избягахме от добрия тон, който се оптвам да спазвам. Явно без успех...
                              Хайде, стига.... ...няма такова нещо. Сигурен съм, че AFBWorld не се е и опитвал да избяга от добрия тон Ела в сряда до Итали и всичко ще се уговори и нагласи .Така като ти погледнах мненията в тази тема, май ти най-много бягаш от "добрия тон, който се опитваш да спазваш" :P ...много критика, ама нещо не е градивна... ...хайде карай... това... ... така... ... малко на шега :D Хайде до сряда!
                              . . . !!!

Коментар

Спокойствие и силна храна.
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X