Тая пицария около "Домко" ли е? От тая гугълска карта нищо не разбрах. Много ми е гадна. Някой ако може да ми я покаже на бгмапс.ком ще съм благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Четвъртък 17.08 отново сме в Поли
Collapse
X
-
Логан
-
Логан
ха....аз ли съм първият.....а очаквах вече снимки да видя тук..... :D Много добре стана....събрахме се доста народ...като за фест....на тази среща се родиха две идеи - промяна на мястото, а именно в "О`шипка" на 100 метра от Поли....и второ - организиране и провеждане на първи национален конгрес на "Фиат" в зала 1 на НДК.........Поздрав и към всички чаровни дами, присъствали на тазвечершното събитие........
Коментар
-
Срещата беше супер!!! Много хора се събрахме хапнахме пийнахме минахме по дневния ред приехме някои важни проектозакони както каза колегата Логан да смениме мястото на срещите с О’Шипка през улицата от Поли пицарията. Хубави хора с хубави коли само така мога да се изразя най-точно!!! Снимките ще ги кача по някое време днес или утре че апарата ми не е в мен! А има и филмче - панорамасъс здраве!
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Хехе за фаровете трябва да го направим, вчера ме е яд малко че не си поприказвахме по темата ама бяхме малко далеч, днес ще сложа новите ламби и ще се похваля, а за това да се примерим до Русе аз викам като стгнем в Русе да оставим колите, да седнем и тогава да се премерим,мерим,меримJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Всички бяхте страхотни вчераFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Логан
-
rustson написа:Хехе за фаровете трябва да го направим, вчера ме е яд малко че не си поприказвахме по темата ама бяхме малко далеч, днес ще сложа новите ламби и ще се похваля, а за това да се примерим до Русе аз викам като стгнем в Русе да оставим колите, да седнем и тогава да се премерим,мерим,мерим
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар