Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покана за мото събора в Кюстендил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покана за мото събора в Кюстендил.

Ще се проведе на 18-20.08.2006. в местноста Памука.Ако някой има желание да се присъедини да заповяда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Точно по това време ще съм на сватба, но за следващото събиране ще се постарая.
    минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
    Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.

Коментар

Ооооооо, там ще сме поне единия ден, за да се направимееееее наааааа "крак от маса"!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Ооооооо, там ще сме поне единия ден, за да се направимееееее наааааа "крак от маса"!
        Ми кажи поне телефон та да се видим там.Аз тръгвам в петък по обяд за Кюстендил.
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

Working...
        X