krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
Другарки и другари, скъпи съотечественици!Искам да направя официално обръщение:За добро или зло, в болест и здраве ...ааааа, тва беше друго...Поради служебен ангажимент на Малдивите (който не мога да отменя), моята скромна персона няма да присъства на срещата.Отправям апел - не си режете вените! Предупреждавам ви - много боли!Другарят Иванов да спи спокойно - ще бъде "отстрелян" на някоя друга среща.На него възлагам отговорната задача да получи от мое име почетната грамота за особени заслуги към форума. В 24ч., в разгара на купона, ще бъде осъществена видеовръзка, за да се уверя, че грамотата ми е в сигурни ръце.Фотографите да отразят подобаващо събитието!На Имортал да му се забрани всякакъв достъп до снимачна техника.Който чак пък толкова се затръшка за мен - да ме повика мислено и ще се материализирам в мечтите му.Амин! П.С. Много, много весело да си изкарате, колеги. Благородно ви завиждам."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
PyMu
Immortal написа:ogi28b написа:Еми май няма да има пейнтбол, доколкото видях 3-4 човека биха пробвали. По-добре времето, което предвиждахме за пейнтбол да се иползва за нещо друго.
Коментар
-
PyMu написа:Immortal написа:ogi28b написа:Еми май няма да има пейнтбол, доколкото видях 3-4 човека биха пробвали. По-добре времето, което предвиждахме за пейнтбол да се иползва за нещо друго.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Координати до последната асфалтирана точка (пред паркинга за Тракийската гробница до Старосел):N 42.51277E 24.5414От там нататък продължавате по пътя, който е от насипани камъни. Карайте бавно, особено колите с по-ниско окачване.Повечето навигации не щат да направят маршрут до крайната точка, която е дал Оги, щото пътя до нея го няма по картите.(За пътя - много моля да не псувате мен, а Краси79бс (той избра мястото) )
Коментар
-
Immortal написа:Айде още една двойка за 1/2 вила... по желание, да не посочвам!Веселин10?Киро?Вместо 80 лв - 100 лв. Условията си заслужават!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
ogi28b написа:В събота през целия ден ще направим една импровизирана сергия от подръчни средства - предимно кал и слама, на която ще можете да получите рекламни материали на форума, както и да си закупите разни неща от най-новите партиди.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар