Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От понеделник насам съм почнал обратното броене до събитието...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

snake написа:
      На снимките в сайта на комплекса уж има мрежа .Ето и една идея за състезание: турнир по плажен (планински) волейбол. Аз си водя готов отбор от двама човека - "Хебър-Бенковски" Пазарджик . Единият е бивш състезател на Бенковски, а другият настоящ на Хебър.
      Аз ще организирам мажоретките
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

kosta написа:
        Ако немате топки, ще ви продам и за футбол, и за войлебол, и за баскетбол, и за ханбал, и за водна топка
        Чета: "ако немате топки ..." и реших, че ще предложиш своите... Чш, не ми зимай хляба, бе! Откога стана консултант? Аз мога да им продам маратонки за футбол, за баскет, тениски, къси гащи, анцузи, за по-нежните - наколенки...А оня ден установих, че в магазина предлагаме и свирки!!! Айде, народе, на свиркитееееее! Ама не какви да е, ами съдийски. Също така предлагаме капитански ленти и картони. П.С. Ще се цаня за главна мажоретка. Хореографията на танца вече е готова и се зОве "Пияната тояга".
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          От понеделник насам съм почнал обратното броене до събитието...
          За съжаление аз тогава го спрях...
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Моля да ме извините, не съм влизал скоро във форума и нямам време да прочета всичко. Там има пейнтбол. Ако има желаещи - кажете горе долу колко хора, защото трябва да се резервира поне един ден предварително. Ако вече сте го обсъдили - извинете, че повтарям.5 лева наем на екипировка, 5 лева 100 топчета, май нещо такова беше. Ако бъркам - мооля някой да ме поправи.

Коментар

ogi28b написа:
              Моля да ме извините, не съм влизал скоро във форума и нямам време да прочета всичко. Там има пейнтбол. Ако има желаещи - кажете горе долу колко хора, защото трябва да се резервира поне един ден предварително. Ако вече сте го обсъдили - извинете, че повтарям.5 лева наем на екипировка, 5 лева 100 топчета, май нещо такова беше. Ако бъркам - мооля някой да ме поправи.
              Оги ,аз бих се пробвал.Ако разрешат и детето да участва ни брой трима.
              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

ogi28b написа:
                5 лева наем на екипировка, 5 лева 100 топчета, май нещо такова беше. Ако бъркам - мооля някой да ме поправи.
                Поправям те. 5 лева наем и 10 лева за 100 топчета. Т.е. минимума е 15 лв. Може да си вземеш и повече топчета. По-малко - не.

Коментар

Бройте ме за 100топчета. Ако се окаже че съм толкова добър колкото на CS много ще ви боли.

Коментар

Славчо, кака ...http://www.youtube.com/watch?v=_sWHaYF4m0M Абе, младежи, давате ли си сметка, че тая среща ще е малко като на БГ мама? Ще има 3 бременни булки! "Казвам" го съвсем добронамерено, някой ся да не си помисли нещо!
                    Ванга

Коментар

Irka написа:
                      Славчо, кака ...http://www.youtube.com/watch?v=_sWHaYF4m0M Абе, младежи, давате ли си сметка, че тая среща ще е малко като на БГ мама? Ще има 3 бременни булки! "Казвам" го съвсем добронамерено, някой ся да не си помисли нещо!
                      Ние, Банков и кои са третите ?
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                        Irka написа:
                        Ние, Банков и кои са третите ?
                        Само ще те помоля Банков да не го броиш за бременна булка, вярно че пуснал шкеимбе ама чък пък булка?!Виж на Банков жена му е друга работа пп Да бе вярно кои са третите

Коментар

Не броя теб, Славчо, а жена ти. Малииии, кви сте любопитки! Ще я видите.Ся ако "кажа" че ще има и 5 гея, дали четирима ще се обадят да питат кой е петият? П.С. Това сравнение ми дойде просто ей така, нямам предвид нищо и никого не искам да засегна, нали? :D П.С.С. Ще има 3 видимо бременни булки, може да има и други, но те да не знаят. Някои може да си тръгнат бременни след срещата ... , знае ли човек?
                          Ванга

Коментар

Irka написа:
                            ...Някои може да си тръгнат бременни след срещата ... , знае ли човек?
                            Ще се погрижим и за това. Моля небременните да не се безпокоят.

Коментар

Не останааа..!Утре в 9;00 хващам подбалканския път към Старосел.Пътьом ще разгледаме Хисаря и от там към Бяло камъне.Някой от източна България, ако мисли да тръгва утре може да се обади за съвместно пътуване.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Не останааа..!Утре в 9;00 хващам подбалканския път към Старосел.Пътьом ще разгледаме Хисаря и от там към Бяло камъне.Някой от източна България, ако мисли да тръгва утре може да се обади за съвместно пътуване.
                                Аз! Аз! Аз!Ама 10 (когато ще си край Ямбол) ми е малко рано... имам да измия колата, да напазарувам и тогава... А и зависи компанията ми от СЗ кога ще се приготви...А и вие ще минавате по подбалканския явно, щом ще ходите в Хисаря, пък аз по магистралата (трябва да мина през Стара Загора).Очертава се да тръгна около 11-12 часа. Което значи, че около 15 часа ще съм на комплекса. Разпределението на стаите е в мен, имат го и в комплекса - който иде по-рано там - да се настанява.

Коментар

Working...
                                X