Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз си давам питката и бирата и десерта Менкам ги за силно спиртна напитка или протеинова бомба
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ще направя още един опит да попитам, защото въпросът ми остана на предишната страница: Възможно ли е в заявката за вечерята да комбинирам някакви менюта без алкохол и да ги опиша в темата или трябва да отбележа само 1,2 или 3 и на място да се уточнявам с персонала?
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

На място, Венко.

Коментар

Някой може ли да обясни по кой път е най-добре да се мине от София до Старосел. Нещо гледам карти и се чудя кой път да хванем. Между другото има място при нас. Ние сме само двама и половина с жената Ако някой смята да пътува в петък и има притеснения с транспорта от София нека драсне
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Някой може ли да обясни по кой път е най-добре да се мине от София до Старосел. Нещо гледам карти и се чудя кой път да хванем. Между другото има място при нас. Ние сме само двама и половина с жената Ако някой смята да пътува в петък и има притеснения с транспорта от София нека драсне
            Подбалканския до Хисар ... това е според впечатления на хора, на които имам доверие ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Immortal написа:
              S_BANKOV написа:
              Кой е най добрия маршрут от София?Видях че го дават на 100-тина км от София но предполагам че маршрута не е от тай добрите?Някакви отзиви?
              Най-добрия маршрут:София - А1 - Пловдив - с.Труд - с. Граф Игнатиево - с.Калояново - с.Житница - с.Ново железаре - с.Старо Железаре - с.Старосел - к-с Бяло камъне (има табели в Старосел).По-къс, но не толкова добър маршрут:София - път 6 - Златица - Пирдоп - Сопот - Карлово - Баня - Хисар - Черничево - с.Старо Железаре и т.н.по горния маршрут.И двата маршрута са около 180-200 км.Всички останали маршрути са трошене на кола и бране на ядове и нерви.През Панагюрище и Стрелча го дават около 130 км, но преди няколко години като минавах от там, не беше добре. Някой от региона да каже как е сега.
              Обаче си запазвам правото ако се наложи да звъня на някой по къмяняка да транспортира навигатора.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

6km са кошмар за коли със спортно окачване. Трябва много бавничко.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  6km са кошмар за коли със спортно окачване. Трябва много бавничко.
                  Някой ще тръгва ли от София сутринта в събота, Дайте да се организираме.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аве то не , че дупки, ми много каманяци има.Просто на 1ва и 2ра
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ще тръгвам събота,но още не знам точен час.Мисля около 10-11Ч.
                      Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Аз ще водя с мен двама отлични волейболисти, а и като футболисти са доста добри. Надявам се, че ще има и други мераклии за волейбол или футбол. И не е лошо някой да се сети да вземе и топка.

Коментар

Ако немате топки, ще ви продам и за футбол, и за войлебол, и за баскетбол, и за ханбал, и за водна топка
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

snake написа:
                            Аз ще водя с мен двама отлични волейболисти, а и като футболисти са доста добри. Надявам се, че ще има и други мераклии за волейбол или футбол. И не е лошо някой да се сети да вземе и топка.
                            Волейболчето също го чувам, верно че ще е добре топки да има все пак....
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Футболни (два броя), волейболна и федербал от мен ... мрежа нямам само.
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

На снимките в сайта на комплекса уж има мрежа .Ето и една идея за състезание: турнир по плажен (планински) волейбол. Аз си водя готов отбор от двама човека - "Хебър-Бенковски" Пазарджик . Единият е бивш състезател на Бенковски, а другият настоящ на Хебър.

Коментар

Working...
                                X