Да зема да дода и аз, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ся ...до вечерта списъкът ще намалее наполовина ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
vili151279 написа:Immortal написа:veselin10 написа:Ще се организира ли нещо като барбекю? Да знам да взема мръвчоци, салатки и др. глезотийки ...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
emzo написа:@msotiroff - носи, носи, че като почнем едни рибоци да вадим, де ще ги печем ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:emzo написа:@msotiroff - носи, носи, че като почнем едни рибоци да вадим, де ще ги печем ?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
emzo написа:@msotiroff - носи, носи, че като почнем едни рибоци да вадим, де ще ги печем ?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
emzo написа:Всичко взимайКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:И аз имам един спомен за един Равногор на който присъстваха част от записаните тук, който завърши с махморлук, бира и не се сърди човече в 8 часа сабахлям."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Mea culpa, признавам си без бой! Ама ти ... не беше очевидец на събитията, до теб достигнаха само некви грозни слухове ...иначе казано - долни инсинуации. Такава среща повече няма да се повтори! Единствената, на която си легнах в 10 сутринта и спах 1 час! Ама нека да припомним на аматьорите, кой отсрами форума? И то Фиат Форума...а уж срещата беше друга ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31П.С. Стига сте ме дразнили с тоз риболов, бе! Колегата и той днеска - къде бил ходил, какво бил хванал...аааама ха!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Добре че срещата е с две нощувки, че на първата вечер не мога да си разгърна цялостно таланта... На втората вечер се изявявам много по-силно, на третата още повече и т.н... Не знам как се получава, но е факт... Като геометрична прогресия Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Ако имаше кой да гледа малкия щяхме да останем до 2-ри Май.... Дано ме изтърпи жената, че едва ли ще изляза от упойка през тези дни Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
Irka написа:Ся ...до вечерта списъкът ще намалее наполовина ...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
S_BANKOV написа:Irka написа:Mea culpa, признавам си без бой! Ама ти ... не беше очевидец на събитията, до теб достигнаха само некви грозни слухове ...иначе казано - долни инсинуации. Такава среща повече няма да се повтори! Единствената, на която си легнах в 10 сутринта и спах 1 час! Ама нека да припомним на аматьорите, кой отсрами форума? И то Фиат Форума...а уж срещата беше друга ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31П.С. Стига сте ме дразнили с тоз риболов, бе! Колегата и той днеска - къде бил ходил, какво бил хванал...аааама ха!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Имам въпрос във връзка със записването за вечерята на 28-ми. Както казах, ние ще бъдем 4 човека, като по-вероятно е другите двама, освен мен и жена ми, да са децата ни. Тях не мога да ги пиша деца, защото са големи и ядат два пъти повече от мен, но не пият алкохол, дори и бира. Възможно ли е да им комбинирам някакви менюта без алкохол и да ги опиша в темата или трябва да отбележа само 1,2 или 3 и на място да се уточнявам с персонала?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар