Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    Immortal написа:
    След това - ще си седим, но няма да има обслужване от бара и кухнята...
    Хм, тогава може би ще можем да си внесем малко фъстъчки, туй-онуи да си замезваме, че пиенИе явно ще има доволно много...
    Абсолютно не Управата на комплекса изрази твърда позиция относно "внасянето": само и единствено твърд алкохол.

Коментар

ogi28b написа:
      sok1 написа:
      Immortal написа:
      След това - ще си седим, но няма да има обслужване от бара и кухнята...
      Хм, тогава може би ще можем да си внесем малко фъстъчки, туй-онуи да си замезваме, че пиенИе явно ще има доволно много...
      Абсолютно не Управата на комплекса изрази твърда позиция относно "внасянето": само и единствено твърд алкохол.
      Т.е. само сух спирт за горене ли?Начи нема да пиеме, а че ручаме!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Внасянето важи за самият ресторант или като цяло за комплекса?Все пак във вилите има и хладилници и печки и маси за софра.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ресторанта естествено. Ще има проверка с детектори за храна
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Освобождава се една двуетажна вила. Ако има желаещи - могат да се прехвърлят.Ограничението за внос на различни от алкохол неща важи САМО за ресторанта.

Коментар

Значи почти сигурно е че ще дойдем, какви са опциите като цени и настаняване за 28-29-30......сори че питам така като шеф диригент, но се омотах от другата тема и не успях да разбера.....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Immortal написа:
                Ограничението за внос на различни от алкохол неща важи САМО за ресторанта.
                В тази връзка съм приготвил една бутилка 12год. чивас Да питам тук ли да се организираме за съвместно пътуване за тръгващите от София или да пускаме друга тема?
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Immortal написа:
                  Ограничението за внос на различни от алкохол неща важи САМО за ресторанта.
                  В тази връзка съм приготвил една бутилка 12год. чивас Да питам тук ли да се организираме за съвместно пътуване за тръгващите от София или да пускаме друга тема?
                  Ти кога мислиш да пътувате. Ние сме още от петък. Ако и вие... по добре с нашата кола, че е по-голяма и е на метан.
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Имате последни 4 дни да измислите забавни състезателни игри. Наградите - от СФФБ Определено си заслужават.

Коментар

Имаме футболисти! Едно мачле да спретнем! Не сме го правили досега! Какво ще кажете! Отборите да са: Дизел-пауър срещу Бипауър

Коментар

ogi28b написа:
                        Имате последни 4 дни да измислите забавни състезателни игри. Наградите - от СФФБ Определено си заслужават.
                        С г-жа Модева сме се погрижили за това, до преди малко пихме и сме измислили игри, конкурси, номинации....., утре на срещата ще ги представим за одобрение. Смъкнах още малко от цената за DJ. Повече инфо утре на срещата. Ще се постарая да стана и да дойда на време :D

Коментар

АЙде 4 желаещи за една вила, щото иначе ще остане празна, а уговорката за голямата отстъпка беше всички вили да се заемат.

Коментар

Immortal написа:
                            АЙде 4 желаещи за една вила, щото иначе ще остане празна, а уговорката за голямата отстъпка беше всички вили да се заемат.
                            е кой хубавец издъни работата и освободи къщата

Коментар

Аз съм навит за вила ... но ми трябват още двама възрастни
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                                Аз съм навит за вила ... но ми трябват още двама възрастни
                                Вземи тъщата и тъста Разликата в цената на хотелската стая и вилата е само 10 лв на вечер!100 лв за двуетажна вила с хол и оборудвана кухня, баня с вана срещу 80 лв за хотелска стая, за 2 човека за 2-те вечери!

Коментар

Working...
                                X