Ако останат места и имаме възможност ще се докарам с женатапоне за 2 дена, но това ще стане ясно в началото на самата седмица, ако не останат места така или иначе ще го преживеем все пак.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:Ако останат места и имаме възможност ще се докарам с женатапоне за 2 дена, но това ще стане ясно в началото на самата седмица, ако не останат места така или иначе ще го преживеем все пак.....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
До колко късно ще работи ресторанта и дали ще дават да си внасяме алкохол? Питам, тъй като се очертава пак да пътувам късно в съботата (което е причината да не се запиша в темата за манджорното). А Ваньо (iee) ми даде два литра болярска ракийка и четири литра болярско червено винце - да се почерпим! Няма да си ги връщам обратно във Варна я!
Коментар
-
///// написа:До колко късно ще работи ресторанта и дали ще дават да си внасяме алкохол? Питам, тъй като се очертава пак да пътувам късно в съботата (което е причината да не се запиша в темата за манджорното). А Ваньо (iee) ми даде два литра болярска ракийка и четири литра болярско червено винце - да се почерпим! Няма да си ги връщам обратно във Варна я!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Абе, Дидо, чорбаджията е в друго измерение! От два месеца го врънкам, че ми трябва нов гайковерт. На стария му се заобли квадрата от работа (напълно нормално, след 12-годишна вярна служба) и започна да превърта в камъните. Това посредата на гумаджийската кампания. На ръка отвивам и завивам гумите. Едва днес отиде да купи и то след като му връчих кръстачката да види как е! Къде го търсиш? За нова година нали ме пусна? Почивахме и за великден!Сега, за първи май още се назландисваме. Да видим как ще се изкаже!
Коментар
-
Immortal написа:След това - ще си седим, но няма да има обслужване от бара и кухнята...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Лелеееееееее, тоя собственик на комплекса да вземе да си закрие фирмата, комплекса и да изчезне безследно............. договорка да ни обслужват до 1-2ч. от кухнята и от бара?????? След 2 часа аз безалкохолното дето не го пия от къде да си го взема, ако ми се допие???? А лед кой ще ми носи, а пепелниците кой ще ги изхвърля....Гледам и не вярвам на ушите си в тая криза тоз човек бяга от парите си.......... Ужастттт, потресена съм в разгара на купона ще спрът да ни обслужват, при положение че сме ангажирали целия комплекс???? Не мога да повярвам. Че в хола на коя къща ще се съберем всички- те да не са некви разтегателни пък и в къщичките ще има дечица, които по това време ще спят сладко, сладко не е човешко да дигаме джабала и да ги будим.Моля, организаторите да предоговорят това условие, ако има такава възможност разбира се
Коментар
-
Ми все пак това е ресторант с работно време. Персоналът е един и същ и този персонал същия трябва сутринта да ви направи и закуска. Преди това трябва да ни изчисти свинщините от вечерта. Трябва и да спи. Винаги и навсякъде условията са били такива или подобни.А и не се сили много за купона... като знам от опит, след 1-2 часА оставаме около 20% от хората. Останалите си лягат, кой при деца, кой при жена, коя при мъж... Други са толкова безпаметно напити, че им е все едно дали са в ресторанта или на дъното на празния басейн Спомням си как ни оставиха в ресторанта на хотела на Арбанаси една година... забравиха да си заключат бара и хладилниците... и ние ги нападнахме (после, разбира се, си платихме всичко).
Коментар
-
Вандали, това споделихте ли го на управителя на комплекса?И аз имам един спомен за един Равногор на който присъстваха част от записаните тук, който завърши с махморлук, бира и не се сърди човече в 8 часа сабахлям.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар