Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако останат места и имаме възможност ще се докарам с женатапоне за 2 дена, но това ще стане ясно в началото на самата седмица, ако не останат места така или иначе ще го преживеем все пак.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      Ако останат места и имаме възможност ще се докарам с женатапоне за 2 дена, но това ще стане ясно в началото на самата седмица, ако не останат места така или иначе ще го преживеем все пак.....
      Гледах те по BTV ще се радвам да се запознаем ... дано да успееш да дойдеш.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Места ще има. Поне още няколко.

Коментар

До колко късно ще работи ресторанта и дали ще дават да си внасяме алкохол? Питам, тъй като се очертава пак да пътувам късно в съботата (което е причината да не се запиша в темата за манджорното). А Ваньо (iee) ми даде два литра болярска ракийка и четири литра болярско червено винце - да се почерпим! Няма да си ги връщам обратно във Варна я!

Коментар

Договорката е ресторанта да работи до около 1 - 2 часа. Алкохол може да си внасяме, но САМО алкохол. Без разни пепсита, мепсита, коли, моли и други.

Коментар

Ами след това? Всички по леглата ли?

Коментар

///// написа:
                До колко късно ще работи ресторанта и дали ще дават да си внасяме алкохол? Питам, тъй като се очертава пак да пътувам късно в съботата (което е причината да не се запиша в темата за манджорното). А Ваньо (iee) ми даде два литра болярска ракийка и четири литра болярско червено винце - да се почерпим! Няма да си ги връщам обратно във Варна я!
                Абе ти ги вземи,пък ще се уредим някак си.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

След това - ще си седим, но няма да има обслужване от бара и кухнята.А и всяка вила (общо имат огромни холове. Все ще се сместим.А пък ти, Живко, тъй ли не заслужи поне една събота почивка бе?!? От толкоз години му работиш на тоз чорбаджия?!?

Коментар

Абе, Дидо, чорбаджията е в друго измерение! От два месеца го врънкам, че ми трябва нов гайковерт. На стария му се заобли квадрата от работа (напълно нормално, след 12-годишна вярна служба) и започна да превърта в камъните. Това посредата на гумаджийската кампания. На ръка отвивам и завивам гумите. Едва днес отиде да купи и то след като му връчих кръстачката да види как е! Къде го търсиш? За нова година нали ме пусна? Почивахме и за великден!Сега, за първи май още се назландисваме. Да видим как ще се изкаже!

Коментар

Immortal написа:
                      След това - ще си седим, но няма да има обслужване от бара и кухнята...
                      Хм, тогава може би ще можем да си внесем малко фъстъчки, туй-онуи да си замезваме, че пиенИе явно ще има доволно много...
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Лелеееееееее, тоя собственик на комплекса да вземе да си закрие фирмата, комплекса и да изчезне безследно............. договорка да ни обслужват до 1-2ч. от кухнята и от бара?????? След 2 часа аз безалкохолното дето не го пия от къде да си го взема, ако ми се допие???? А лед кой ще ми носи, а пепелниците кой ще ги изхвърля....Гледам и не вярвам на ушите си в тая криза тоз човек бяга от парите си.......... Ужастттт, потресена съм в разгара на купона ще спрът да ни обслужват, при положение че сме ангажирали целия комплекс???? Не мога да повярвам. Че в хола на коя къща ще се съберем всички- те да не са некви разтегателни пък и в къщичките ще има дечица, които по това време ще спят сладко, сладко не е човешко да дигаме джабала и да ги будим.Моля, организаторите да предоговорят това условие, ако има такава възможност разбира се

Коментар

Спокоооо! Няма да се плашиш! И когато бяхме се събрали на Цигов чарк, на Долна Баня, Люляците... пак бяхме много хора! Ама купона си го допродължихме до 5-6 часА сабали! ...и то в не толкова големи помещения! Оттренирали сме го!

Коментар

Мдааа даже някои влачеха на Цигов чарк цяла каса с пиене от кръчмата до мястото за пиене.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Ми все пак това е ресторант с работно време. Персоналът е един и същ и този персонал същия трябва сутринта да ви направи и закуска. Преди това трябва да ни изчисти свинщините от вечерта. Трябва и да спи. Винаги и навсякъде условията са били такива или подобни.А и не се сили много за купона... като знам от опит, след 1-2 часА оставаме около 20% от хората. Останалите си лягат, кой при деца, кой при жена, коя при мъж... Други са толкова безпаметно напити, че им е все едно дали са в ресторанта или на дъното на празния басейн Спомням си как ни оставиха в ресторанта на хотела на Арбанаси една година... забравиха да си заключат бара и хладилниците... и ние ги нападнахме (после, разбира се, си платихме всичко).

Коментар

Вандали, това споделихте ли го на управителя на комплекса?И аз имам един спомен за един Равногор на който присъстваха част от записаните тук, който завърши с махморлук, бира и не се сърди човече в 8 часа сабахлям.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X