Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nnikin_n написа:
    Дидо ,държа на двуетажна вила.Ако може не ме менкай.
    Имайки предвид ,че си първият записал се за вила ,ще е грехота да те "менкаме".
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      nnikin_n написа:
      Имайки предвид ,че си първият записал се за вила ,ще е грехота да те "менкаме".
      Благодаря
      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
        Имам предвид разместване в аналогично настаняване - от една двуетажна вила в друга, от една двойна стая в хотела - в друга и от една стая в бунгало - в друга. Щото формално правим разпределение - Ники във вила номер 1 примерно, Краси във вила номер 2 и т.н., но като дойдете първи - може да вземете вилата на Краси, пък на него да остане вашата. Това имам предвид.

Коментар

Не знам дали е упоменато, но на 200м от комплекса има малък язовир за спортен риболов.Вече се събрахме една групичка и мислим да изкъпим черЪва 5лв на въдица се заплаща и после уловената риба също.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз мисля да намина да ви видя в събота след обед, дано не спите...

Коментар

Аз пък мисля да оставим малкия на някоя баба и да дойдем за една нощувка.Официалната вечер нали е събота или?
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                Аз пък мисля да оставим малкия на някоя баба и да дойдем за една нощувка.Официалната вечер нали е събота или?
                Да.Стаи има.

Коментар

emzo написа:
                  Не знам дали е упоменато, но на 200м от комплекса има малък язовир за спортен риболов.Вече се събрахме една групичка и мислим да изкъпим черЪва 5лв на въдица се заплаща и после уловената риба също.
                  Ако ще се ходи за риба да взимам BBQ-то и 5-6 каси бирица... Обикновено мойте приятели ме ползват за скараджия, докато те хвърлят въдиците, така че съм свикнал.... А и ми идва отвътре... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Еми ще става интересно тогава.И ние се записахме вече.За риболова също мога да се включа,ако не искат билет.Ще хвърля въдиците в колата за всеки случай.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Въдица ! Не парашутка
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Въдица ! Не парашутка
                        Каква риба има в ГьоЛа всъщност , да подготвим един такъм да се разкисва докато се върти барбекюто премерно.пп Абе аз хубаво се точа да съм там, ама ако не ни дадът да пътуваме ще стане голямо дърво.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Като гледам, ще сме в титулярния състав! Обаче бат’ Енчо пасува нещо. Да няма контузия и да ни гледа от резервната скамейка? Ще му звъня да го притеснявам! Само дано да не се е оженил, че тогава и аз немога да го изкарам от тях!

Коментар

Той чака последния момент. Държи нии в напрежение.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

///// написа:
                              Като гледам, ще сме в титулярния състав! Обаче бат’ Енчо пасува нещо. Да няма контузия и да ни гледа от резервната скамейка? Ще му звъня да го притеснявам! Само дано да не се е оженил, че тогава и аз немога да го изкарам от тях!
                              ДАа...... контузия ........ финансова......... НАП и Местни данъци и такси са решили че съм ударил поне една 6-ца от тотото... А за жененето още съм малък..... пък и коя ли ще ме вземе мен.....
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Разгеле, пуснаха тема за манджата ...
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X