Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Не знам дали е много важно, ама комплексът е капариран още миналата седмица.
    В смисъл, че няма повече места ли?
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Не,места има.Внесено е капарото което се изисква в случая.Записвай се ,ако ти се идва.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Не,места има.Внесено е капарото което се изисква в случая.Записвай се ,ако ти се идва.
        Аз съм се записал, но не мога да разбера има ли още свободна двойна стая със самостоятелна баня. Ако има утре превеждам парите по сметката на форума.

Коментар

veselin10 написа:
          ogi28b написа:
          Не знам дали е много важно, ама комплексът е капариран още миналата седмица.
          В смисъл, че няма повече места ли?
          В смисъл, че сме там 200 %. Докато не го бяхме капарирали, можеше някой под носа ни да го "измъкне" и да пропадне цялата организация, все пак са 4 почивни дни. Превеждай смело (твоите пари са на сигурно място ), не вярвам да е чак такъв проблем за някой вместо двама - четири души да ползват една и съща баня в продължение на 2 дни. А пък и да не отиваме там да се къпем? Аз ще си отида изкъпан в петък и до вторник няма да се цапам. Измислете на какво ще си играем. Вече няколко готини награди има, ама като гледам как е тръгнало - ще си ги върнем обратно. Ако трябва - и на състезание по не се сърди човече да е.

Коментар

veselin10 написа:
            krasio_79bs написа:
            Аз съм се записал, но не мога да разбера има ли още свободна двойна стая със самостоятелна баня. Ако има утре превеждам парите по сметката на форума.
            Веско, погледни поста ми на предната страница- там бях написала колко свободни стаи има / към датата на поста / след това са платили само още 2-ма май, така че според мен има още 2 свободни стай в хотелската част/ двойки /.

Коментар

19.03.2012 НОЩУВКА KIRO OF THE DAY СДРУЖЕНИЕ ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ BG08PRCB92301033833719 - 80.00 лв.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Днес съм пуснал парите. Утре трябва да са налични

Коментар

ogi28b написа:
                  ..... все пак са 4 почивни дни......
                  Доколкото разбрах от първия пост организацията е за 27,28,29... 27-ми не е ли работен ден??? Ако и трите дни са почивни и аз бих дошъл...
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Както всяка предходна среща, първата вечер е петък, обикновено работен ден. Идеята е, който желае (а така като гледам - повечето), да сме там от петък вечерта, за да е съботата пълноценна.Хубавото е, че този път и понеделника и вторника ще са почивни дни, така че който желае, има възможност да остане за повече.

Коментар

Аз затова съм писал че ще съм там на 28 и 29-ти.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Места за палатки има ли? Щот само там остава дето ще мърсуваме с колежките...
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Има ве, да не ти замръзне ентусиазма в студа
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Дън ми казваш, че у която и да е ’талянка има повече място и е по-топло.. .за ентусиазъма ми?
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                              emzo написа:
                              Дън ми казваш, че у която и да е ’талянка има повече място и е по-топло.. .за ентусиазъма ми?
                              Вътре в италианката ще му е топло, вярно малко влажно, но топло ...
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                                Вътре в италианката ще му е топло, вярно малко влажно, но топло ...
                                От това по хебаво здраве му кажи Една идея за състезание - най добър диагностик. Това означава поне пет човека да си вземат диагностиките и видим какво ще излезе.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X