Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    Аз ше се състезавам, само ако наградата ми е вечер с некоя гола булка. И да е по мой избор...
    У тая твойта глава нещо друго, освен бръмбари и голи булки, има ли?
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А-ха... ш’се стреляш... Ама екипът има виртуално предимство.
      Прикачени файлове

Коментар

avvasilev написа:
        Мис Брава, мисис Мареа ... става въпрос за колите, най-добре изглеждаща кола от определен модел? Because my precioussss is soooo beautiful! Простете английския, но ...
        Най-хубав Фиат - това ми харесва. Кола на публиката може би? А каква да бъде наградата за това?

Коментар

ogi28b написа:
          avvasilev написа:
          Мис Брава, мисис Мареа ... става въпрос за колите, най-добре изглеждаща кола от определен модел? Because my precioussss is soooo beautiful! Простете английския, но ...
          Най-хубав Фиат - това ми харесва. Кола на публиката може би? А каква да бъде наградата за това?
          Ваучер за 25, 30, 50 лв. (според възможностите) за авточасти или аксесоари от някой от партньорите на форума ... няма да ги пиша, заради рекламата.Смятам, че това е най-удачния вариант, защото наградата, предложена от теб е на приблизителна стойност 20 - тина лв., но аз например си ги имам тези работи, но тези 20 лв. мога да си ги изхарча за друго по колата!
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

krasio_79bs написа:
            nikki_sixx написа:
            ...
            Усещам как ще си седиш у публиката. С тия условия никой няма да си играе с теб.
            Голем праз... ше си пея "дъ уинърс тейкс ит ол" и ше светкам къси-дълги, че да ми е кат диксотека.
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

avvasilev написа:
              nikki_sixx написа:
              Аз ше се състезавам, само ако наградата ми е вечер с некоя гола булка. И да е по мой избор...
              У тая твойта глава нещо друго, освен бръмбари и голи булки, има ли?
              Главата ми мож да е пълна с бръмбаре, ама сите са ми висшисти...

Коментар

ImmortalМодератор и член на СФФБРегистриран на: 21 Ное 2004Мнения: 10341Местожителство: Кабиле1996 Fiat Bravo Пуснато на: Нед, 11 Мар 2012 23:00:15 ВАЖНО: Колеги, днес си поиграх да пооправя малко разпределението на стаите. Искам да ви съобщя, че отдавна е изчерпан капацитета на хотелските стаи, на спалните и на тройните стаи. Разпределението ще става по реда на постъпилите плащания. Както и по-горе ви казах - стаите със спални са само ЧЕТИРИ (4), както и тройните стаи са само ЧЕТИРИ. Двойните стаи с отделни легла в хотелската част са 8 (ОСЕМ). Голяма част от записаните за хотелска стая ще получат двойна стая тип "бунгало" (т.е. стаята е същата, но санитарният възел е общ за 4 стаи). Съжалявам, знам че всеки иска отделна баня, но... Все още има и 7 самостоятелни вили с перфектни условия (за сметка на това почти 2 пъти по-скъпи). П.П. От сега нататък се записвайте САМО за бунгала и вили. Хотелските стаи са изчерпани.Моля, да ме извините ама аз направих следната сметка:Списък на хората, които са платили нощувките си и парите са получени по сметката: обновен на 14.03.12; 18:35 1. Brevetti- записал се е за двама възрастни и дете,хотелска стая-тройка или двойка с доп. легло2. ogi28b- записал се е за 2 възрастни, хотелска стая (по възможност спалня3. kik73bg- записал се е за стая със спалня+1 двойка в хотелски блок4. Pecho- записал се е за хотелска стая- не е уточнил каква 5. sok1 и В. Стоянов - записал се е за 2 хотелски стаи (3-ка + 3-ка (или 2-ка/спалня с доп. легло)6. avvasilev- записал се е за хотелска стая,държа на ДВЕ отделни легла7. yamaha/lancia- записал се е за хотелска стая (2-ка)8. krasio_79bs- записал се е за стая със спалня в хотелски блок 9. dkenanova- записала се е за стая в бунгалоОт този списък е видно, че в хотелския комплекс остават:1 стая със спалня5 двойни стай1 тройна стая 46 места в бунгалата и 32 места в 8-те вилиПешо, не е посочил каква стая иска, предполагам че ще се наложи да вляза в бой с него за спалнята Тъй като е споменато, че разпределението ще става според реда на плащането май ще се наложи да се предам без много бой , пък на пейнтбола ще се разберем или на състезанието за пукане на гуми.Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Предлагам колежката dkenanova, ако иска да бъде настанена в стая в хотелската част/ ако има желание естествено / Аз вчера / 15.03. / също съм превела кинтите и очаквам да бъда настанена в хотелската част, а не в бунгало. Нямам нищо против да се настаня и във вила, но при условие, че организаторите успеят да се договорят със собственика на комплекса за цена на вилата до 100 лв. на вечер, което ще е приемливо за всички и мисля, че тогава и колегите записали се с децата ще проявят интерес да отседнат във вилите.

Коментар

упс...Грешката е моя, гледах записалите се, а не платилите.

Коментар

Immortal написа:
                    К’о викаш, грешката е вярна!
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Immortal написа:
                      за причинения стрес поне една бира да почерпиш :D

Коментар

Аз се включвам в спИртно-масовата дейност! Отпадналите от надпреварата ще ги изнасям безплатно до стаите им! ... поне доколкото и аз мога...

Коментар

vili151279 написа:
                          Вили, искаш ли да спим в една стая с тебе?

Коментар

nikki_sixx написа:
                            vili151279 написа:
                            Вили, искаш ли да спим в една стая с тебе?
                            Нямам нищо против... ще го обсъдя и с приятеля ми ако и той е ок ще те приютим между нас двамата на спалнята. До тогава ще се опитам да намеря челник или голям и силен фенер

Коментар

emzo написа:
                              Масло
                              Осигурено е Спирачките и дисковете по-скоро ще минат като награда с ваучер, мисля че ще е най-добре, както предложи колегата avvasilev

Коментар

Не знам дали е много важно, ама комплексът е капариран още миналата седмица.

Коментар

Working...
                                X