nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
ogi28b написа:avvasilev написа:Мис Брава, мисис Мареа ... става въпрос за колите, най-добре изглеждаща кола от определен модел? Because my precioussss is soooo beautiful! Простете английския, но ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:nikki_sixx написа:Аз ше се състезавам, само ако наградата ми е вечер с некоя гола булка. И да е по мой избор...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ImmortalМодератор и член на СФФБРегистриран на: 21 Ное 2004Мнения: 10341Местожителство: Кабиле1996 Fiat Bravo Пуснато на: Нед, 11 Мар 2012 23:00:15 ВАЖНО: Колеги, днес си поиграх да пооправя малко разпределението на стаите. Искам да ви съобщя, че отдавна е изчерпан капацитета на хотелските стаи, на спалните и на тройните стаи. Разпределението ще става по реда на постъпилите плащания. Както и по-горе ви казах - стаите със спални са само ЧЕТИРИ (4), както и тройните стаи са само ЧЕТИРИ. Двойните стаи с отделни легла в хотелската част са 8 (ОСЕМ). Голяма част от записаните за хотелска стая ще получат двойна стая тип "бунгало" (т.е. стаята е същата, но санитарният възел е общ за 4 стаи). Съжалявам, знам че всеки иска отделна баня, но... Все още има и 7 самостоятелни вили с перфектни условия (за сметка на това почти 2 пъти по-скъпи). П.П. От сега нататък се записвайте САМО за бунгала и вили. Хотелските стаи са изчерпани.Моля, да ме извините ама аз направих следната сметка:Списък на хората, които са платили нощувките си и парите са получени по сметката: обновен на 14.03.12; 18:35 1. Brevetti- записал се е за двама възрастни и дете,хотелска стая-тройка или двойка с доп. легло2. ogi28b- записал се е за 2 възрастни, хотелска стая (по възможност спалня3. kik73bg- записал се е за стая със спалня+1 двойка в хотелски блок4. Pecho- записал се е за хотелска стая- не е уточнил каква 5. sok1 и В. Стоянов - записал се е за 2 хотелски стаи (3-ка + 3-ка (или 2-ка/спалня с доп. легло)6. avvasilev- записал се е за хотелска стая,държа на ДВЕ отделни легла7. yamaha/lancia- записал се е за хотелска стая (2-ка)8. krasio_79bs- записал се е за стая със спалня в хотелски блок 9. dkenanova- записала се е за стая в бунгалоОт този списък е видно, че в хотелския комплекс остават:1 стая със спалня5 двойни стай1 тройна стая 46 места в бунгалата и 32 места в 8-те вилиПешо, не е посочил каква стая иска, предполагам че ще се наложи да вляза в бой с него за спалнята Тъй като е споменато, че разпределението ще става според реда на плащането май ще се наложи да се предам без много бой , пък на пейнтбола ще се разберем или на състезанието за пукане на гуми.Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Предлагам колежката dkenanova, ако иска да бъде настанена в стая в хотелската част/ ако има желание естествено / Аз вчера / 15.03. / също съм превела кинтите и очаквам да бъда настанена в хотелската част, а не в бунгало. Нямам нищо против да се настаня и във вила, но при условие, че организаторите успеят да се договорят със собственика на комплекса за цена на вилата до 100 лв. на вечер, което ще е приемливо за всички и мисля, че тогава и колегите записали се с децата ще проявят интерес да отседнат във вилите.
Коментар
-
Immortal написа:упс...Грешката е моя, гледах записалите се, а не платилите.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар