Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    ogi28b написа:
    Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
    Най - добра рисунка с ключ.Най - бързо пукане на 4 гуми с шило.Най - бързо демонтиране на емблема от преден капак.Бързо бутане на кола в кал.
    Демонтаж на антена и задна чистачка за определен норматив
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Андро, те тия деца не съм ги раждала аз, бре! Ако много слушкате, мое и цяла тава с баница да ви пратя (анонимно). Предлагам състезание за най-бързо сваляне на джанти от чужда кола (може и барабар с гумите). Като допълнителна степен на трудност - свалянето да се извърши в малките часове на нощта ( внимание - все още говоря за сваляне на джанти!)
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

S_BANKOV написа:
        ogi28b написа:
        Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
        Най - добра рисунка с ключ.Най - бързо пукане на 4 гуми с шило.Най - бързо демонтиране на емблема от преден капак.Бързо бутане на кола в кал.
        Предвид често-срещаните проблеми в нашите коли, състезанията може да са и такива:- смяна на ролки и демпферна шайба на пистов ремък на 1.9 JTD, с една ръка- смяна на датчик колянов вал между супата и основното ястие- най-оригинално застопоряване на клапа за външен въздух- смяна на реле за електроусилвател на Пунто с материали на състезателите- демонтаж и монтаж на картер на ТД 100 (Торнадото може да участва само с вързани очи)и други...

Коментар

Нека се включа и аз със идеите за игри:зацепване на ангренажен ремък на 1.6 16v без пети и без преди това да е бил зацепен правилно.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

И за десерт спор в малките часове на денонощието на тема бензин срещу дизел.Трезви лица не се допускат до спора.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              И за десерт спор в малките часове на денонощието на тема бензин срещу дизел.Трезви лица не се допускат до спора.
              А не, втори път не ! Не за друго ами много викаш и няма да мога да заспа.Ако пък стане спор, аз си оставам на страната на саждите
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                popara801 написа:
                А не, втори път не ! Не за друго ами много викаш и няма да мога да заспа.Ако пък стане спор, аз си оставам на страната на саждите
                Емо докато не чуя не вярвам! :D
                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

ogi28b написа:
                  - демонтаж и монтаж на картер на ТД 100 (Торнадото може да участва само с вързани очи)и други...
                  Може също дясната ръка вързана за левия крак.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

sre6ta

kade shte se provede sreshtata koi gradКъде ще се проведе срещата, кой град?Следващият пост на латиница ще бъде директно изтрит!Прочети правилата на форума и ги спазвай!Модераторски екип

Коментар

S_BANKOV написа:
                      ogi28b написа:
                      В тези категории нямам равна- ще прибера всички награди :D

Коментар

Я аз да питам нещо сериозно:вечерята на място ли се плаща или предварително със резервациите?
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хич не четете.@paskalev: Още в началото на темата подробно е обяснено къде ще е срещата. Наблизо няма ГРАД. Най-близкия "град" е Хисар, а в близост са Карлово и Пловдив.@Андрей: и за теб се отнася. Прочети първия пост. Вечерите ще се плащат на място.

Коментар

Immortal написа:
                            Хич не четете.@Андрей: и за теб се отнася. Прочети първия пост. Вечерите ще се плащат на място.

Коментар

emzo написа:
                              popara801 написа:
                              Ще бъде интересно.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Още един въпрос имам.Казуса е следния - ще идваме цялата тайфа, жената, аз и двете диванета.С благоверната преценихме, че можем да спим на две единични легла четиримата.Въпросът е ще се доплаща ли в този случай за дете над 10 год?Дидо, този път четох, няма нищо споменато ...

Коментар

Working...
                                X