S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
Андро, те тия деца не съм ги раждала аз, бре! Ако много слушкате, мое и цяла тава с баница да ви пратя (анонимно). Предлагам състезание за най-бързо сваляне на джанти от чужда кола (може и барабар с гумите). Като допълнителна степен на трудност - свалянето да се извърши в малките часове на нощта ( внимание - все още говоря за сваляне на джанти!)"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
S_BANKOV написа:ogi28b написа:Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
Коментар
-
emzo написа:popara801 написа:И за десерт спор в малките часове на денонощието на тема бензин срещу дизел.Трезви лица не се допускат до спора.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ogi28b написа:Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
Коментар
-
emzo написа:popara801 написа:И за десерт спор в малките часове на денонощието на тема бензин срещу дизел.Трезви лица не се допускат до спора.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Още един въпрос имам.Казуса е следния - ще идваме цялата тайфа, жената, аз и двете диванета.С благоверната преценихме, че можем да спим на две единични легла четиримата.Въпросът е ще се доплаща ли в този случай за дете над 10 год?Дидо, този път четох, няма нищо споменато ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар