Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    emzo написа:
    2 птички пролет не правят, а 50 птички като искат чалга, няма да се съобразяват с две
    Нидей, чи ши го подплашиш Живко още от сега и ша земи да не доди...Дай да го подмамим първо с малко жица Пък от жица на жица, и до "жицаа, жицаааа, медната жица!" П.П. Живко, не бой се! Аз и Кирето сме с теб... аз поне докато съм трезвен
    Аз също съм с вас,щото съм Хеви и малко метъл,ама не е изключено в малките часове и да пощракам с пръсти.Абе както се казва да живее Мейдън.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Давайте освен да правим анкета,кой ще слуша метъл и кой чалга
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
        Давайте освен да правим анкета,кой ще слуша метъл и кой чалга
        Ние нарочно не пуснахме анкети за дата и за място, за да не се изпокараме... а дайте сега да се изпокараме за евентуалната музика

Коментар

Който подкупи DJ-я с повече ракия,такава музика ще звучи
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Не се срамувайте да давате предложения за забавление, пък който е най-забавен, ще измислим и нещо за него... например усмивка по радиото. Дано да има повечко желаещи половинки, които да искат да сменят една гума за най-кратко време. Може също и надбягване за двойки с вързани един за друг крака, от мен до дървото, или до другото дърво. Почти съм сигурен, че ще има желаещи да си опитат късмета и да съберат най-много точки с три хвърляния на дартс? Което дете нарисува най-красива рисунка, ще му подарим... и аз не знам какво... Игра с въпроси и отговори на тема "История на FIAT S.p.A." ?

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              ///// написа:
              Имам един серизен въпрос. Как ще сме откъм чалгата?
              Аз имам същия въпрос......
              По принцип чалгата се избягва като проказа, ама то среща със среща не си прилича. Аз лично се наемам ако настъпи чалга час, да организирам алтернативна дискотека от багажника на алфата, а съм сигурен че има колеги с по сериозна мизика в колите си. Аз лично на чалга мога да нося не повече от 15 мин, даже и в пияно състояние. Кирееее, мене къде ме забравихте с Дидо бе, пилета с пилета....Аз викам на срещата да направим теоретична подготовка за комцерта на Гънс, таман новаците по въпроса ще имат време да затвърдят материала
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз предлагам съзтезание по стрелба с въздушна пушка.Значи трябва да съм покрай Явор. Това с чалгата все едно аз съм го писал :D Ама ще взема 2-3 бутилки олио да мажа пръсти :D
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оги, маята благоверна от както разбра че ще участва в състезанието за смяна на гума, тренира по 3 часа на ден в най големия студ, така се правят шампиони
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Tornado написа:
                    Обмислях идване ,но за съжаление от средата на април до около средата на май съм командировка извън страната.
                    Лоша новина.В теб ми беше надеждата за пейнтбол турнира -потребители с предупреждения срещу модератори.
                    А тия, дето са имали БАН, ко прайм? Направо да ви нареждам до стената и с Шмайзера? П.С. И ко викаш, Дидо, почваш на метъл, но след 8-та ракия те губят за каузата? ...а олио не си носете, Явор ще ви подсигури зехтин.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Тях ще ги ползваме за мишени при стрелбата с въздушни пушки
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
                        П.С. И ко викаш, Дидо, почваш на метъл, но след 8-та ракия те губят за каузата?
                        След 8-мата мога да бъда изцяло изгубен, не само за каузата... след 3-тата, 4-тата вече ще съм горе на масата и ще щракам с пръсти... Сякаш пък точно ти не си ме виждала

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Тях ще ги ползваме за мишени при стрелбата с въздушни пушки
                          Въздушните пушки са за аматьори, Краси. Аз направо ще си "наглася" (както казват по Търново) един Щайер или Драгунов. Деяне, мен ако питаш, след 3-4-та ракия няма да си на масата, ами направо http://www.youtube.com/watch?v=hH2liwVAeOUама нейсе...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Immortal написа:
                            Irka_fihi написа:
                            П.С. И ко викаш, Дидо, почваш на метъл, но след 8-та ракия те губят за каузата?
                            След 8-мата мога да бъда изцяло изгубен, не само за каузата... след 3-тата, 4-тата вече ще съм горе на масата и ще щракам с пръсти... Сякаш пък точно ти не си ме виждала
                            Виждала те е ... и те е снимала Има компромати разни из интернет
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Фотошоп

Коментар

Immortal написа:
                                Фотошоп
                                Виж колко свидетели има ...
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X