Явка, от ся ти казвам не спори с Попаров, по-добре си легни и се наспи
Лошото е че много станахте.... пръдльовците...Ше раздавам правосъдие май с ЖТДто...Да ми е живо и здраво... Че тая зима и тоя сняг му е..аха майката на предницата...Най много на срещата да дойда с едно ’помпе-дюзе’ и да изненадам всички
Е то и аз да си взема едно ТDi, тогава ... малко останахме в правата вяра, на на Емо му е за малко отклонението ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Добре, че не си купих Алфа. Един приятел ме предупреди, че са много кекави :D :D :D :D П.С. Без лоши чувства, да не се обидиш
Що да се обидя бе човек... То си е вярно Аз я карам 2 години вече както я взех - няма троп, няма чук... ама сега след тия скапани ледове - цял месец тежък офроуд с яко буксуване - сега като тръгнах по изчистен асфалт се оказа че не е същата... потропват шарнирите, скърца нещо... изобщо - реве ми се... Ама ше набия 200-300лв в предницата и ще я стегна
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Ами .... знам едно Купе за продан Явка , на тебе харча ти идва от десния крак.Ако идвате са Андро с ТеДеИта , да преименуваме срещата на ВАГ пролетна среща
Ами .... знам едно Купе за продан Явка , на тебе харча ти идва от десния крак.Ако идвате са Андро с ТеДеИта , да преименуваме срещата на ВАГ пролетна среща
За 500 лв. го взимам, че с тоя разход.....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Комплекса има една бариера още на входа.Разни ВАГини, АЛдита, и други конструкции, сделани в Алемания - до там Майтапя се бре, помните ли как на срещата на х.Яна първите пет-шест коли НЕ бяха ФИАТ Голям майтап беше...уж ФИАТ среща, пък кат заприиждаха едни мотори, едни Шевролети, едни Мерцедеси, Сузукита, Ланчи... най-накрая се появи първия ФИАТ Весело да става
Коментар