Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По обективни причини - Аут, за съжаление!!!!!!!!!!
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
      По обективни причини - Аут, за съжаление!!!!!!!!!!
      Точно теб много ми се ще да те видя там, но ти си знаеш.

Коментар

Аз да взема да дойда, а....
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Този път и аз сериозно обмислям да се включа. Кофтито е, че от Русе ми иде малко далечко, поради необходимостта да дойда евентуално и с малкия tyson :D Ще се консултирам семейно дали ще издържи толкова път малкия и ще видим какво ще стане...Така ми се идва..П.С. Чудя се дали ще има драг ластици бензинки вс дизели?
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ааа Ники, един пътник веднага мога да ти уредя, дори го познаваш
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

blagun написа:
                Само недей с баварката - да не я целим с пейнтбола като се напием....Дидо - ВАТ69 да ти е проблема....
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Сигурно и аз ще се класирам, а Дидо относно ВАТ69 споко, имам една хартисала литрова бутилка на балкона :D.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                    Сигурно и аз ще се класирам, а Дидо относно ВАТ69 споко, имам една хартисала литрова бутилка на балкона :D.
                    Много ти далече балкона, иначе щяхме да го посетим

Коментар

До кога е крайния срок на записване?И ако малкия (недай си боже) се разболее и ми е невъзможно да тръгна какво става с парите, които съм превел? Има ли опция за връщане или какво?Това засега са ми въпросите
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Yavor написа:
                        tomsan написа:
                        Много ти далече балкона, иначе щяхме да го посетим
                        На мен ми е близо, бе ...
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

tyson написа:
                          До кога е крайния срок на записване?И ако малкия (недай си боже) се разболее и ми е невъзможно да тръгна какво става с парите, които съм превел? Има ли опция за връщане или какво?Това засега са ми въпросите
                          Immortal написа:
                          Заплащането на нощувките ще става ПРЕДВАРИТЕЛНО по сметката на Сдружението. Ако не сте сигурни за колко нощувки ще останете, плащате предварително само тези, за които сте сигурни.За потвърдена резервация с гарантирано място за нощувка ще се считат само тези, които са платили.Това се прави и за сигурност на резервациите, и за наше улеснение (разходите ще се поделят на два пъти).Ако все пак ви се промени програмата, и не можете да присъствате, а вече сте платили - парите ви ще бъдат възстановени.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

tyson написа:
                            Този път и аз сериозно обмислям да се включа. Кофтито е, че от Русе ми иде малко далечко, поради необходимостта да дойда евентуално и с малкия tyson :D Ще се консултирам семейно дали ще издържи толкова път малкия и ще видим какво ще стане...Така ми се идва..П.С. Чудя се дали ще има драг ластици бензинки вс дизели?
                            Ластици бензин с/у дизел ще има, ама на масата, като жулнем по 3-4 питиета (както обикновено).Иначе писта Калояново гледам че е вече заета за неделята, пък и там наемите са главозамайващи.А по улиците е опасно!!!

Коментар

Явка, от ся ти казвам не спори с Попаров, по-добре си легни и се наспи
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Явка, от ся ти казвам не спори с Попаров, по-добре си легни и се наспи
                                Лошото е че много станахте.... пръдльовците...Ше раздавам правосъдие май с ЖТДто...Да ми е живо и здраво... Че тая зима и тоя сняг му е..аха майката на предницата...Най много на срещата да дойда с едно ’помпе-дюзе’ и да изненадам всички

Коментар

Working...
                                X