По обективни причини - Аут, за съжаление!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Този път и аз сериозно обмислям да се включа. Кофтито е, че от Русе ми иде малко далечко, поради необходимостта да дойда евентуално и с малкия tyson :D Ще се консултирам семейно дали ще издържи толкова път малкия и ще видим какво ще стане...Така ми се идва..П.С. Чудя се дали ще има драг ластици бензинки вс дизели?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
blagun написа:Аз да взема да дойда, а....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
tomsan написа:Сигурно и аз ще се класирам, а Дидо относно ВАТ69 споко, имам една хартисала литрова бутилка на балкона :D.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
До кога е крайния срок на записване?И ако малкия (недай си боже) се разболее и ми е невъзможно да тръгна какво става с парите, които съм превел? Има ли опция за връщане или какво?Това засега са ми въпросите"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Yavor написа:tomsan написа:Сигурно и аз ще се класирам, а Дидо относно ВАТ69 споко, имам една хартисала литрова бутилка на балкона :D.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
tyson написа:До кога е крайния срок на записване?И ако малкия (недай си боже) се разболее и ми е невъзможно да тръгна какво става с парите, които съм превел? Има ли опция за връщане или какво?Това засега са ми въпроситеImmortal написа:Заплащането на нощувките ще става ПРЕДВАРИТЕЛНО по сметката на Сдружението. Ако не сте сигурни за колко нощувки ще останете, плащате предварително само тези, за които сте сигурни.За потвърдена резервация с гарантирано място за нощувка ще се считат само тези, които са платили.Това се прави и за сигурност на резервациите, и за наше улеснение (разходите ще се поделят на два пъти).Ако все пак ви се промени програмата, и не можете да присъствате, а вече сте платили - парите ви ще бъдат възстановени.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
tyson написа:Този път и аз сериозно обмислям да се включа. Кофтито е, че от Русе ми иде малко далечко, поради необходимостта да дойда евентуално и с малкия tyson :D Ще се консултирам семейно дали ще издържи толкова път малкия и ще видим какво ще стане...Така ми се идва..П.С. Чудя се дали ще има драг ластици бензинки вс дизели?
Коментар
-
emzo написа:Явка, от ся ти казвам не спори с Попаров, по-добре си легни и се наспиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар