Дано още не си пеша до тогава... Ако е така -аз лично ще мина да те взема А за пейнбол турнира - може ли някой колега модератор да ми прасне едно предупреждение, че много ми се иска да отстрелям Иммортала...
Хм...Не ми излизат бутоните - иначе немаш грижи! Ще трябва админ да те накаже...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
В момента няма срок за превод на парите. Може и още утре. Колкото по рано преведете пари, толкова по-добре. Повтарям, че парите ви са напълно защитени в сметката на клуба. Дори да преведете, ако утре се откажете - парите ви се връщат в пълен размер!
Еххх много ми се идва и ще се помъча да дойда.И аз като ферариста ще се запиша в последния момент или ще се постарая към средата или края на март да драсна и моето име в присъстващите.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Дано още не си пеша до тогава... Ако е така -аз лично ще мина да те взема А за пейнбол турнира - може ли някой колега модератор да ми прасне едно предупреждение, че много ми се иска да отстрелям Иммортала...
Хм...Не ми излизат бутоните - иначе немаш грижи! Ще трябва админ да те накаже...
Аз по темата си мълча, щото сигурно имам много мераклии Ама на Явор ще му позволя лично да ме отстреля... с една бутилка VAT69
И аз се записвам и ще си платя... не съм сигурен да не излезне нещо в последния момент, че нали знаете .... чакаме Ако се провали идването ми някой колега ще ме замести достойно ...пък за парите сигурен съм че ще си ги получа
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар