Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Мани ги тия трактори ве, тракат, пушат, вибрират.Значи, да не взимам никакви кабели, лаптопи ..... хмм което ме подсеща .... Immortal-e има ли там нет бря ?
    Всички кабели и лаптопи вземаш, да ги нямаме такива ... Все пак е сбирка на автофорум, а не на АА
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Интернет има безкабелен, на територията на почти целия комплекс.

Коментар

Чш, Деяне, що не качи снимката, на която съм с въздушната пушка и "лееко" бременна в 9-я? Там се упражнявах в стрелба по модератори, ама Торнадо не "рачи" да ми бъде мишена... Ооооп, по-здрав за сите модери:http://www.youtube.com/watch?v=6f4jnN-e5B4
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

emzo написа:
          Мани ги тия трактори ве, тракат, пушат, вибрират.Значи, да не взимам никакви кабели, лаптопи ..... хмм което ме подсеща .... Immortal-e има ли там нет бря ?
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
            Абе ти жиците си вземи, не прави на опарен...Ся както няма какво да мапваш ( поне не и с особен резултат ) не ми се прави на ощипана мома...Кога стана кюмюрджия, кога ти почерня гъза ...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди

Коментар

Дойде ми нещо на ум!Мис Фиат Форум България имало ли е някога.Ирка я изключваме

Коментар

coolboby написа:
                  Идеята е добра, ама по-скоро трябва да е МИСИС... щото то няма много мис-ки във форума

Коментар

Ще ги комбинирате, мис и мисис в едно ще го направите.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

coolboby написа:
                      Богомиле,1. По законите на РБ - кака ти е мис!!!2. Направо ми давайте наградата и да не се разправяме. Работя с Еконт. 3. Кака няма да присъства на срещата, така че, виж точка 2 - второто изречение. 4. Мое да си направите конкурс за "най-вита вита баница". Ще участвам задочно в конкурса, като изпратя анонимно едно парче, запечатано в плик!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Аз имах предвид, че няма да участваш, защото нали няма да идваш

Коментар

Irka_fihi написа:
                          1. По законите на РБ - кака ти е мис!!!2. Направо ми давайте наградата и да не се разправяме. Работя с Еконт. 3. Кака няма да присъства на срещата, така че, виж точка 2 - второто изречение. 4. Мое да си направите конкурс за "най-вита вита баница". Ще участвам задочно в конкурса, като изпратя анонимно едно парче, запечатано в плик!
                          1.По законите на РБ и баба Стефка комшийката е Мис според мен всяка раждала жена автоматично минава в категорията Мисис;2.Награда на неприсъствали няма да се дава, ела и си я вземи 4.За баницата никой няма да ти откаже
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ogi28b написа:
                            Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
                            Искам чернокоса награда.Да може да прави мусака и да е около 25г.

Коментар

Kuku написа:
                              ogi28b написа:
                              Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
                              Искам чернокоса награда.Да може да прави мусака и да е около 25г.
                              На привършване са тези около 25 г.И аз искам ама немога да намеря.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

ogi28b написа:
                                Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
                                Най - добра рисунка с ключ.Най - бързо пукане на 4 гуми с шило.Най - бързо демонтиране на емблема от преден капак.Бързо бутане на кола в кал.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X