Мани ги тия трактори ве, тракат, пушат, вибрират.Значи, да не взимам никакви кабели, лаптопи ..... хмм което ме подсеща .... Immortal-e има ли там нет бря ?
Всички кабели и лаптопи вземаш, да ги нямаме такива ... Все пак е сбирка на автофорум, а не на АА
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Чш, Деяне, що не качи снимката, на която съм с въздушната пушка и "лееко" бременна в 9-я? Там се упражнявах в стрелба по модератори, ама Торнадо не "рачи" да ми бъде мишена... Ооооп, по-здрав за сите модери:http://www.youtube.com/watch?v=6f4jnN-e5B4
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Мани ги тия трактори ве, тракат, пушат, вибрират.Значи, да не взимам никакви кабели, лаптопи ..... хмм което ме подсеща .... Immortal-e има ли там нет бря ?
Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Абе ти жиците си вземи, не прави на опарен...Ся както няма какво да мапваш ( поне не и с особен резултат ) не ми се прави на ощипана мома...Кога стана кюмюрджия, кога ти почерня гъза ...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Дойде ми нещо на ум!Мис Фиат Форум България имало ли е някога.Ирка я изключваме
Богомиле,1. По законите на РБ - кака ти е мис!!!2. Направо ми давайте наградата и да не се разправяме. Работя с Еконт. 3. Кака няма да присъства на срещата, така че, виж точка 2 - второто изречение. 4. Мое да си направите конкурс за "най-вита вита баница". Ще участвам задочно в конкурса, като изпратя анонимно едно парче, запечатано в плик!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
1. По законите на РБ - кака ти е мис!!!2. Направо ми давайте наградата и да не се разправяме. Работя с Еконт. 3. Кака няма да присъства на срещата, така че, виж точка 2 - второто изречение. 4. Мое да си направите конкурс за "най-вита вита баница". Ще участвам задочно в конкурса, като изпратя анонимно едно парче, запечатано в плик!
1.По законите на РБ и баба Стефка комшийката е Мис според мен всяка раждала жена автоматично минава в категорията Мисис;2.Награда на неприсъствали няма да се дава, ела и си я вземи 4.За баницата никой няма да ти откаже
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар