Комплекса има една бариера още на входа.Разни ВАГини, АЛдита, и други конструкции, сделани в Алемания - до там Майтапя се бре, помните ли как на срещата на х.Яна първите пет-шест коли НЕ бяха ФИАТ Голям майтап беше...уж ФИАТ среща, пък кат заприиждаха едни мотори, едни Шевролети, едни Мерцедеси, Сузукита, Ланчи... най-накрая се появи първия ФИАТ Весело да става
Аз предлагам пейнтбола да се организира на принципа "фиатаджии" срещу другите ... П.П. Дидо бе, забрави гоУфа ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Имам един серизен въпрос. Как ще сме откъм чалгата?
Ами Живак,Дидо каза че ще има DJ.Значи който плати повече ще слуша квото каже.А като цяло наистина е добра идеята за Ди Джей-я да пуска квото избере+поздрави.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Имам един серизен въпрос. Как ще сме откъм чалгата?
Ами Живак,Дидо каза че ще има DJ.Значи който плати повече ще слуша квото каже.А като цяло наистина е добра идеята за Ди Джей-я да пуска квото избере+поздрави.
И тук таме и други парчета.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
2 птички пролет не правят, а 50 птички като искат чалга, няма да се съобразяват с две
Нидей, чи ши го подплашиш Живко още от сега и ша земи да не доди...Дай да го подмамим първо с малко жица Пък от жица на жица, и до "жицаа, жицаааа, медната жица!" П.П. Живко, не бой се! Аз и Кирето сме с теб... аз поне докато съм трезвен
Коментар