От понеделник насам съм почнал обратното броене до събитието...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
snake написа:На снимките в сайта на комплекса уж има мрежа .Ето и една идея за състезание: турнир по плажен (планински) волейбол. Аз си водя готов отбор от двама човека - "Хебър-Бенковски" Пазарджик . Единият е бивш състезател на Бенковски, а другият настоящ на Хебър.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kosta написа:Ако немате топки, ще ви продам и за футбол, и за войлебол, и за баскетбол, и за ханбал, и за водна топка"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Моля да ме извините, не съм влизал скоро във форума и нямам време да прочета всичко. Там има пейнтбол. Ако има желаещи - кажете горе долу колко хора, защото трябва да се резервира поне един ден предварително. Ако вече сте го обсъдили - извинете, че повтарям.5 лева наем на екипировка, 5 лева 100 топчета, май нещо такова беше. Ако бъркам - мооля някой да ме поправи.
Коментар
-
ogi28b написа:Моля да ме извините, не съм влизал скоро във форума и нямам време да прочета всичко. Там има пейнтбол. Ако има желаещи - кажете горе долу колко хора, защото трябва да се резервира поне един ден предварително. Ако вече сте го обсъдили - извинете, че повтарям.5 лева наем на екипировка, 5 лева 100 топчета, май нещо такова беше. Ако бъркам - мооля някой да ме поправи.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Славчо, кака ...http://www.youtube.com/watch?v=_sWHaYF4m0M Абе, младежи, давате ли си сметка, че тая среща ще е малко като на БГ мама? Ще има 3 бременни булки! "Казвам" го съвсем добронамерено, някой ся да не си помисли нещо!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Славчо, кака ...http://www.youtube.com/watch?v=_sWHaYF4m0M Абе, младежи, давате ли си сметка, че тая среща ще е малко като на БГ мама? Ще има 3 бременни булки! "Казвам" го съвсем добронамерено, някой ся да не си помисли нещо!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Irka написа:Славчо, кака ...http://www.youtube.com/watch?v=_sWHaYF4m0M Абе, младежи, давате ли си сметка, че тая среща ще е малко като на БГ мама? Ще има 3 бременни булки! "Казвам" го съвсем добронамерено, някой ся да не си помисли нещо!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не броя теб, Славчо, а жена ти. Малииии, кви сте любопитки! Ще я видите.Ся ако "кажа" че ще има и 5 гея, дали четирима ще се обадят да питат кой е петият? П.С. Това сравнение ми дойде просто ей така, нямам предвид нищо и никого не искам да засегна, нали? :D П.С.С. Ще има 3 видимо бременни булки, може да има и други, но те да не знаят. Някои може да си тръгнат бременни след срещата ... , знае ли човек?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
krasio_79bs написа:Не останааа..!Утре в 9;00 хващам подбалканския път към Старосел.Пътьом ще разгледаме Хисаря и от там към Бяло камъне.Някой от източна България, ако мисли да тръгва утре може да се обади за съвместно пътуване.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар