На снимките в сайта на комплекса уж има мрежа .Ето и една идея за състезание: турнир по плажен (планински) волейбол. Аз си водя готов отбор от двама човека - "Хебър-Бенковски" Пазарджик . Единият е бивш състезател на Бенковски, а другият настоящ на Хебър.
Аз ще организирам мажоретките
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Ако немате топки, ще ви продам и за футбол, и за войлебол, и за баскетбол, и за ханбал, и за водна топка
Чета: "ако немате топки ..." и реших, че ще предложиш своите... Чш, не ми зимай хляба, бе! Откога стана консултант? Аз мога да им продам маратонки за футбол, за баскет, тениски, къси гащи, анцузи, за по-нежните - наколенки...А оня ден установих, че в магазина предлагаме и свирки!!! Айде, народе, на свиркитееееее! Ама не какви да е, ами съдийски. Също така предлагаме капитански ленти и картони. П.С. Ще се цаня за главна мажоретка. Хореографията на танца вече е готова и се зОве "Пияната тояга".
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Моля да ме извините, не съм влизал скоро във форума и нямам време да прочета всичко. Там има пейнтбол. Ако има желаещи - кажете горе долу колко хора, защото трябва да се резервира поне един ден предварително. Ако вече сте го обсъдили - извинете, че повтарям.5 лева наем на екипировка, 5 лева 100 топчета, май нещо такова беше. Ако бъркам - мооля някой да ме поправи.
Моля да ме извините, не съм влизал скоро във форума и нямам време да прочета всичко. Там има пейнтбол. Ако има желаещи - кажете горе долу колко хора, защото трябва да се резервира поне един ден предварително. Ако вече сте го обсъдили - извинете, че повтарям.5 лева наем на екипировка, 5 лева 100 топчета, май нещо такова беше. Ако бъркам - мооля някой да ме поправи.
Оги ,аз бих се пробвал.Ако разрешат и детето да участва ни брой трима.
Славчо, кака ...http://www.youtube.com/watch?v=_sWHaYF4m0M Абе, младежи, давате ли си сметка, че тая среща ще е малко като на БГ мама? Ще има 3 бременни булки! "Казвам" го съвсем добронамерено, някой ся да не си помисли нещо!
Ванга
Славчо, кака ...http://www.youtube.com/watch?v=_sWHaYF4m0M Абе, младежи, давате ли си сметка, че тая среща ще е малко като на БГ мама? Ще има 3 бременни булки! "Казвам" го съвсем добронамерено, някой ся да не си помисли нещо!
Ние, Банков и кои са третите ?
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Ние, Банков и кои са третите ?
Само ще те помоля Банков да не го броиш за бременна булка, вярно че пуснал шкеимбе ама чък пък булка?!Виж на Банков жена му е друга работа пп Да бе вярно кои са третите
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Не броя теб, Славчо, а жена ти. Малииии, кви сте любопитки! Ще я видите.Ся ако "кажа" че ще има и 5 гея, дали четирима ще се обадят да питат кой е петият? П.С. Това сравнение ми дойде просто ей така, нямам предвид нищо и никого не искам да засегна, нали? :D П.С.С. Ще има 3 видимо бременни булки, може да има и други, но те да не знаят. Някои може да си тръгнат бременни след срещата ... , знае ли човек?
Ванга
Не останааа..!Утре в 9;00 хващам подбалканския път към Старосел.Пътьом ще разгледаме Хисаря и от там към Бяло камъне.Някой от източна България, ако мисли да тръгва утре може да се обади за съвместно пътуване.
Не останааа..!Утре в 9;00 хващам подбалканския път към Старосел.Пътьом ще разгледаме Хисаря и от там към Бяло камъне.Някой от източна България, ако мисли да тръгва утре може да се обади за съвместно пътуване.
Аз! Аз! Аз!Ама 10 (когато ще си край Ямбол) ми е малко рано... имам да измия колата, да напазарувам и тогава... А и зависи компанията ми от СЗ кога ще се приготви...А и вие ще минавате по подбалканския явно, щом ще ходите в Хисаря, пък аз по магистралата (трябва да мина през Стара Загора).Очертава се да тръгна около 11-12 часа. Което значи, че около 15 часа ще съм на комплекса. Разпределението на стаите е в мен, имат го и в комплекса - който иде по-рано там - да се настанява.
Коментар