Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да зема да дода и аз, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ся ...до вечерта списъкът ще намалее наполовина ...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

vili151279 написа:
      Immortal написа:
      veselin10 написа:
      Ще се организира ли нещо като барбекю? Да знам да взема мръвчоци, салатки и др. глезотийки ...
      Тези от комплекса май нещо не гледат с добро око на това... Преди малко се чухме с едната госпожа, и тя спомена, че щели да изкарат барбекю и да печат там разни неща, които да си КУПУВАМЕ... В комплекса външно барбекю няма.Бе взимайте, пък като ни се скарат - скарат...
      ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, тия вече от комплекса вече ме амбицираха, мислех да не се разправям с тях, но ще си взема БАДЖА. Ако много мрънкат ще се размрънкам и аз глобите са от 2000 до 20 000 лв, но за тях гарантирам минимум Максималната ГЛОБИЧКА.
      Само така... Огромен комплекс с широки поляни и няма да си направя едно BBQ... Нема как да се случи... Не че съм стиснат и не искам да си купя от тяхното, но няма да ми отнемат удоволствието да си овкуся и изпека сам мръвчаците и да си мезя, докато съм на скарата и си лоча ледена бирица... Вземам самоделното BBQ каквото ще да става...
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

@msotiroff - носи, носи, че като почнем едни рибоци да вадим, де ще ги печем ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          E тъй не разбрах какви рибоци има в гЬОла, да знам какво нося.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Всичко взимай
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

S_BANKOV написа:
              emzo написа:
              E тъй не разбрах какви рибоци има в гЬОла, да знам какво нося.
              Сетка, гриб, серкме ... въдиците не ги тача ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

emzo написа:
                Дано, дано да има рибоци, ще взема и фолийце да ги пекна без да прегарят... Ако във водоема има потенциал за добър улов и аз ще искам да изтегля някой друг рибок... Риболова ми е стара любов, за която в последните години все нямам време...
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp

Коментар

emzo написа:
                  Всичко взимай
                  Пръчки за тежко, кеп, канджа, куки от 3 нули на горе, тунел и рачило. Кабелита за палене и АБ Май друго за успешен риболов не се сещам

Коментар

S_BANKOV написа:
                    И аз имам един спомен за един Равногор на който присъстваха част от записаните тук, който завърши с махморлук, бира и не се сърди човече в 8 часа сабахлям.
                    Mea culpa, признавам си без бой! Ама ти ... не беше очевидец на събитията, до теб достигнаха само некви грозни слухове ...иначе казано - долни инсинуации. Такава среща повече няма да се повтори! Единствената, на която си легнах в 10 сутринта и спах 1 час! Ама нека да припомним на аматьорите, кой отсрами форума? И то Фиат Форума...а уж срещата беше друга ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31П.С. Стига сте ме дразнили с тоз риболов, бе! Колегата и той днеска - къде бил ходил, какво бил хванал...аааама ха!
                    Ванга

Коментар

Irka написа:
                      Mea culpa, признавам си без бой! Ама ти ... не беше очевидец на събитията, до теб достигнаха само некви грозни слухове ...иначе казано - долни инсинуации. Такава среща повече няма да се повтори! Единствената, на която си легнах в 10 сутринта и спах 1 час! Ама нека да припомним на аматьорите, кой отсрами форума? И то Фиат Форума...а уж срещата беше друга ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31П.С. Стига сте ме дразнили с тоз риболов, бе! Колегата и той днеска - къде бил ходил, какво бил хванал...аааама ха!
                      Ти си нашта гордост, то е ясно. Та ще се материализираш ли?

Коментар

Добре че срещата е с две нощувки, че на първата вечер не мога да си разгърна цялостно таланта... На втората вечер се изявявам много по-силно, на третата още повече и т.н... Не знам как се получава, но е факт... Като геометрична прогресия Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Ако имаше кой да гледа малкия щяхме да останем до 2-ри Май.... Дано ме изтърпи жената, че едва ли ще изляза от упойка през тези дни Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Току що се освободи още една вила - търсят се желаещи и за нея...

Коментар

Irka написа:
                            Ся ...до вечерта списъкът ще намалее наполовина ...
                            Ирка, ти май се оказа лош пророк... Верно много окапващи круши тая вечер...BTW, Явка... Чак сега видях за предателството ти... Жалко, бех ти приготвил 2 каси ХаскЮвска Х’Астика
                            M-Benz E 250 TD 150hp
                            M-Benz 200d 75 hp

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Irka написа:
                              Ти си нашта гордост, то е ясно. Та ще се материализираш ли?
                              Ще ли ви се? Мишо, аз имах предвид, че заради мен ще се откажат половината ...
                              Ванга

Коментар

Имам въпрос във връзка със записването за вечерята на 28-ми. Както казах, ние ще бъдем 4 човека, като по-вероятно е другите двама, освен мен и жена ми, да са децата ни. Тях не мога да ги пиша деца, защото са големи и ядат два пъти повече от мен, но не пият алкохол, дори и бира. Възможно ли е да им комбинирам някакви менюта без алкохол и да ги опиша в темата или трябва да отбележа само 1,2 или 3 и на място да се уточнявам с персонала?
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X