Ако ще се прецака отстъпката за вилите, и ние може да се преместим във вила, само да има отделна баня и тоалетна... важно е за нас (жената е в осмия месец) Това може да се решава на място Ние сме още от петък
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
veselin10 написа:Ако ще се прецака отстъпката за вилите, и ние може да се преместим във вила, само да има отделна баня и тоалетна... важно е за нас (жената е в осмия месец) Това може да се решава на място Ние сме още от петъкКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Yavor написа:Аз отпадам молеги, поради логистични причини - просто не мога да съм на две места едновременно...Петък късно вечерта се прибирам от командировка а събота и неделя съм на изпитив Търново...Ако мога да се домъкна за събота вечер да ви видя, се надявам че все ще се намери едно легло...Яд ме е, направо ще се спукам...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:Аз отпадам молеги, поради логистични причини - просто не мога да съм на две места едновременно...Петък късно вечерта се прибирам от командировка а събота и неделя съм на изпитив Търново...Ако мога да се домъкна за събота вечер да ви видя, се надявам че все ще се намери едно легло...Яд ме е, направо ще се спукам...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:Аз отпадам молеги, поради логистични причини - просто не мога да съм на две места едновременно...Петък късно вечерта се прибирам от командировка а събота и неделя съм на изпитив Търново...Ако мога да се домъкна за събота вечер да ви видя, се надявам че все ще се намери едно легло...Яд ме е, направо ще се спукам...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Immortal написа:Засега направих разпределението според отказалите се и новозаписаните. Останаха свободни хотелски стаи, стаи в бунгала и 1 вила.Веско ще го имаме предвид за половината вила, все някой ще реши на място за другата половина. Не е фатално.Записахте ли се за вечерята!??Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Ще се организира ли нещо като барбекю? Да знам да взема мръвчоци, салатки и др. глезотийки ...
Коментар
-
Immortal написа:veselin10 написа:Ще се организира ли нещо като барбекю? Да знам да взема мръвчоци, салатки и др. глезотийки ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар