Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако ще се прецака отстъпката за вилите, и ние може да се преместим във вила, само да има отделна баня и тоалетна... важно е за нас (жената е в осмия месец) Това може да се решава на място Ние сме още от петък
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Засега направих разпределението според отказалите се и новозаписаните. Останаха свободни хотелски стаи, стаи в бунгала и 1 вила.Веско ще го имаме предвид за половината вила, все някой ще реши на място за другата половина. Не е фатално.Записахте ли се за вечерята!??

Коментар

veselin10 написа:
        Ако ще се прецака отстъпката за вилите, и ние може да се преместим във вила, само да има отделна баня и тоалетна... важно е за нас (жената е в осмия месец) Това може да се решава на място Ние сме още от петък
        И за нас е много важно да сме с отделна баня и тоалетна, причината е същата.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Yavor написа:
          Аз отпадам молеги, поради логистични причини - просто не мога да съм на две места едновременно...Петък късно вечерта се прибирам от командировка а събота и неделя съм на изпитив Търново...Ако мога да се домъкна за събота вечер да ви видя, се надявам че все ще се намери едно легло...Яд ме е, направо ще се спукам...
          Стига ве, с кой ще споря на вечната тема
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Yavor написа:
            Аз отпадам молеги, поради логистични причини - просто не мога да съм на две места едновременно...Петък късно вечерта се прибирам от командировка а събота и неделя съм на изпитив Търново...Ако мога да се домъкна за събота вечер да ви видя, се надявам че все ще се намери едно легло...Яд ме е, направо ще се спукам...
            Чувал съм че Попаров е много вещ в спора.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

emzo написа:
              Yavor написа:
              Аз смятам да се представя достойно!!!
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Immortal написа:
                Засега направих разпределението според отказалите се и новозаписаните. Останаха свободни хотелски стаи, стаи в бунгала и 1 вила.Веско ще го имаме предвид за половината вила, все някой ще реши на място за другата половина. Не е фатално.Записахте ли се за вечерята!??
                Да, записахме се. Ще се организира ли нещо като барбекю? Да знам да взема мръвчоци, салатки и др. глезотийки ...
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

emzo написа:
                  Коя е темата?
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

Бензин вс Дизел
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Бензин вс Дизел
                      Че то Дизел има ли още...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

уместен въпрос
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ви предлагам новия спор да е газ с/у метан.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

veselin10 написа:
                            Ще се организира ли нещо като барбекю? Да знам да взема мръвчоци, салатки и др. глезотийки ...
                            Тези от комплекса май нещо не гледат с добро око на това... Преди малко се чухме с едната госпожа, и тя спомена, че щели да изкарат барбекю и да печат там разни неща, които да си КУПУВАМЕ... В комплекса външно барбекю няма.Бе взимайте, пък като ни се скарат - скарат...

Коментар

emzo написа:
                              Бензин вс Дизел
                              Ако ще трябва да се получи спор, аз ще трябва да не се намесвам значи...... :P :P :P
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Immortal написа:
                                veselin10 написа:
                                Ще се организира ли нещо като барбекю? Да знам да взема мръвчоци, салатки и др. глезотийки ...
                                Тези от комплекса май нещо не гледат с добро око на това... Преди малко се чухме с едната госпожа, и тя спомена, че щели да изкарат барбекю и да печат там разни неща, които да си КУПУВАМЕ... В комплекса външно барбекю няма.Бе взимайте, пък като ни се скарат - скарат...
                                ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, тия вече от комплекса вече ме амбицираха, мислех да не се разправям с тях, но ще си взема БАДЖА. Ако много мрънкат ще се размрънкам и аз глобите са от 2000 до 20 000 лв, но за тях гарантирам минимум Максималната ГЛОБИЧКА.

Коментар

Working...
                                X