Освобождава се една двуетажна вила. Ако има желаещи - могат да се прехвърлят.Ограничението за внос на различни от алкохол неща важи САМО за ресторанта.
Значи почти сигурно е че ще дойдем, какви са опциите като цени и настаняване за 28-29-30......сори че питам така като шеф диригент, но се омотах от другата тема и не успях да разбера.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Ограничението за внос на различни от алкохол неща важи САМО за ресторанта.
В тази връзка съм приготвил една бутилка 12год. чивас Да питам тук ли да се организираме за съвместно пътуване за тръгващите от София или да пускаме друга тема?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Ограничението за внос на различни от алкохол неща важи САМО за ресторанта.
В тази връзка съм приготвил една бутилка 12год. чивас Да питам тук ли да се организираме за съвместно пътуване за тръгващите от София или да пускаме друга тема?
Ти кога мислиш да пътувате. Ние сме още от петък. Ако и вие... по добре с нашата кола, че е по-голяма и е на метан.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Имате последни 4 дни да измислите забавни състезателни игри. Наградите - от СФФБ Определено си заслужават.
С г-жа Модева сме се погрижили за това, до преди малко пихме и сме измислили игри, конкурси, номинации....., утре на срещата ще ги представим за одобрение. Смъкнах още малко от цената за DJ. Повече инфо утре на срещата. Ще се постарая да стана и да дойда на време :D
Аз съм навит за вила ... но ми трябват още двама възрастни
Вземи тъщата и тъста Разликата в цената на хотелската стая и вилата е само 10 лв на вечер!100 лв за двуетажна вила с хол и оборудвана кухня, баня с вана срещу 80 лв за хотелска стая, за 2 човека за 2-те вечери!
Коментар