Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Желание като има,начини се намират.Има възможност и за опъване на палатки за любителите на природата.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

От снимките изглежда че много красиво.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Ееееехххх.....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ogi28b написа:
          Почивните дни са 28, 29, 30 април и 01 май. Това са събота, неделя, понеделник и вторник. Мисля, че е добра идея, ако всеки, който иска да остане за повече от две нощувки - пише тук.В тоя ред на мисли, аз бих останал и за трета, дори четвърта нощувка, ако има с кой де. Не че не мога да си седна на полянката и сам да си пия фанта.
          Аз също съм ЗА повече от 2 нощувки. Тази събота и неделя отиваме пак там в района да караме АТВ-та на сняг / незнам точно къде / ще поразпитам за отстъпки и ако има желаещи може да си спретнем едно състезание с АТВ-та

Коментар

emzo написа:
            Там сме
            Дано още не си пеша до тогава... Ако е така -аз лично ще мина да те взема А за пейнбол турнира - може ли някой колега модератор да ми прасне едно предупреждение, че много ми се иска да отстрелям Иммортала...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Re: ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Румен_Хинчев написа:
              Ееееехххх.....
              Румба,не ми въздишай,ами почвай да подготвяш семейството за път.Много ти се събраха отсъствията и този път трябва обезателно да си на линия.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Йеее най-накрая! Там сме с Марти!Поздрави на всички!Софи
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Кой е най добрия маршрут от София?Видях че го дават на 100-тина км от София но предполагам че маршрута не е от тай добрите?Някакви отзиви?
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Кой е най добрия маршрут от София?Видях че го дават на 100-тина км от София но предполагам че маршрута не е от тай добрите?Някакви отзиви?
                    Най-добрия маршрут:София - А1 - Пловдив - с.Труд - с. Граф Игнатиево - с.Калояново - с.Житница - с.Ново железаре - с.Старо Железаре - с.Старосел - к-с Бяло камъне (има табели в Старосел).По-къс, но не толкова добър маршрут:София - път 6 - Златица - Пирдоп - Сопот - Карлово - Баня - Хисар - Черничево - с.Старо Железаре и т.н.по горния маршрут.И двата маршрута са около 180-200 км.Всички останали маршрути са трошене на кола и бране на ядове и нерви.През Панагюрище и Стрелча го дават около 130 км, но преди няколко години като минавах от там, не беше добре. Някой от региона да каже как е сега.

Коментар

Ще гледам и аз да си вдигна задника, че повечето не съм ги виждал доста отдавна. За сега не смея да се запиша, тъй като не знам дали ще съм свободен за тогава, а и от сега за тогава не знам какво ще ми е семейното положение Но ще се радвам да ви видя, естествено не всички

Коментар

Re: ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

krasio_79bs написа:
                        Румен_Хинчев написа:
                        Ееееехххх.....
                        Румба,не ми въздишай,ами почвай да подготвяш семейството за път.Много ти се събраха отсъствията и този път трябва обезателно да си на линия.
                        Много ми се идва , братле ...много !!!
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

А срока за превод на парчиките ?
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Yavor написа:
                            emzo написа:
                            Там сме
                            Дано още не си пеша до тогава...
                            Ще ти се
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Обмислях идване ,но за съжаление от средата на април до около средата на май съм командировка извън страната.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                                Обмислях идване ,но за съжаление от средата на април до около средата на май съм командировка извън страната.
                                Лоша новина.В теб ми беше надеждата за пейнтбол турнира -потребители с предупреждения срещу модератори.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X