Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре си е пътя Дидо. :P Той пътя през Ришкият проход е по зле от този черен път.С по кротко каране едва ли някой ще има проблеми.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
      Относно пътя до комплекса:...Останалата част от пътя не е асфалтирана, но е покрит с трошено-каменна настилка и е нормално проходима.Ето клипче за да прецените как е: http://www.youtube.com/watch?v=Sx1yjM0d4ow
      Това значи че ще се движи в комплект с още някой който да извози другия спътник при него, че не ни дават да се друсаме по каманяка.пп Сега остана да ни разрешат и да пътуваме и превеждам парите но чакам разрешение
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Immortal написа:
        Относно пътя до комплекса:Пътят откъдето и да идвате до тракийската гробница след с.Старосел е отличен.От гробницата до комплекса са 12 км, от които последните 3-4 са нормален асфалт в нормално за България състояние.Останалата част от пътя не е асфалтирана, но е покрит с трошено-каменна настилка и е нормално проходима.Ето клипче за да прецените как е: http://www.youtube.com/watch?v=Sx1yjM0d4ow
        Чшшш, къф е тоя път веее...Че ми се напрАши макината.. Как ше се фаля че е лъскава като дойда... Требе да се осигурят маркучи, гъби и препарат за автомиене на място... Ако може и каки дето мият...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хмм конкурс за най-бързо и качествено миене на коли може да се организира
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Yavor написа:
            Immortal написа:
            Относно пътя до комплекса:Пътят откъдето и да идвате до тракийската гробница след с.Старосел е отличен.От гробницата до комплекса са 12 км, от които последните 3-4 са нормален асфалт в нормално за България състояние.Останалата част от пътя не е асфалтирана, но е покрит с трошено-каменна настилка и е нормално проходима.Ето клипче за да прецените как е: http://www.youtube.com/watch?v=Sx1yjM0d4ow
            Чшшш, къф е тоя път веее...Че ми се напрАши макината.. Как ше се фаля че е лъскава като дойда... Требе да се осигурят маркучи, гъби и препарат за автомиене на място... Ако може и каки дето мият...
            Явка,не бой се.За теб сме осигурили водоноска която да пуска вода пред теб ,че да не се дига прахоляк.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

qnisZ написа:
              Бе ти го метни в багажника пък от него винаги ще има нужда. :D
              Ти нали не си консумаатор?!... за теб тр да взема безалкохолен бирок Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

emzo написа:
                Качествено миене или качествени миячки?
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  emzo написа:
                  Качествено миене или качествени миячки?
                  И трите, Дядо Попе, и трите... Ако съм в Пловдив - ще мина да Ви видя.
                  Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

msotiroff написа:
                    qnisZ написа:
                    Ти нали не си консумаатор?!... за теб тр да взема безалкохолен бирок Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Мише, кви са тия скверни думи бе - безалкохолно... Ако ще е така, да не идвам?!!?Краси, евала за водоноската Ще ти звънна да кажа точен час и къде да ме чака :P
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      msotiroff написа:
                      qnisZ написа:
                      Мише, кви са тия скверни думи бе - безалкохолно... Ако ще е така, да не идвам?!!?
                      Ми той Янко е въздържател, какво да го правим... Иначе аз водата почти съм я отказал, за теб не знам
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Един въпрос:На 27 от колко часа може да се настаняваме?Стандартното 11:00-12:00 или по-късно?
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                          Един въпрос:На 27 от колко часа може да се настаняваме?Стандартното 11:00-12:00 или по-късно?
                          А сигурно след сутрешната ракия ще ни пуснат.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

avvasilev написа:
                            Това не сме питали, но мисля че от обяд нататък няма да има проблем.И да има някой (едва ли) за предната вечер там, до обяд трябва да се изнесе. Но за да сме сигурни, ще питаме при следващото обаждане (Няма да се обаждам само за това).НЕЩО ВАЖНО:Разпределението на стаите ще го правим ние, по разпечатка на плановете на сградите.Не знаем какво е състоянието на всички стаи - няколкото, които видяхме ( и вие виждате по снимките) изглеждат прилично.Разпределението го правим съвсем по случаен признак. Който дойде по-рано - ще има възможност да си смени стаята, ако е недоволен от нещо.Увериха ни, че условията във всички стаи са еднакви, дано да е така.До ден-два ще пуснем предложенията за менюта за официалната вечеря и обяда в събота - силно препоръчително е да си изберете готови менюта поне за вечерта, а и за обяда - за да не затрудняваме кухнята и да ни обслужват по-бързо.

Коментар

Относно маршрута от София до Старосел, може да видите и тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=80833

Коментар

Дидо ,държа на двуетажна вила.Ако може не ме менкай.
                                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
                                X