Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Записах още едно семейство (2в+1д) на мое име. Така ставаме 4в+2д. :D Преведох още 50 лв токущо.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Сигурно утре ще са по сметката. Колеги, измислихте ли какви състезателни игри ще проведем? Никой ли не иска да грабне някоя готина наградка за колата, вместо да си я купува? Не се срамувайте дори и награди да предложите. Аз, например, бих се включил в някоя надпревара за чисто нов комплект "аптечка + пожарогасител + триъгълник".

Коментар

Мис Брава, мисис Мареа ... става въпрос за колите, най-добре изглеждаща кола от определен модел? Because my precioussss is soooo beautiful! Простете английския, но ...
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ogi28b написа:
          Не се срамувайте дори и награди да предложите.
          МаслоСпирачни дисковеНакладкиЗареждане с фреон - лято иде
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
            Не се срамувайте дори и награди да предложите.
            Нелогично е наградите да са гримове и козметика (не авто-) ... течност за чистачки, антифризче някое килце (твоето предложение не е лошо също, но повечето автомобили са оборудвани с тази екстра), ваучер от магазин за авточасти на определена стойност ... вариантите са много!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Дей Румяна Фе?
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Aз не бих отказала ваучер за безплатна ГО- като голяма награда :D

Коментар

vili151279 написа:
                  Aз не бих отказала ваучер за безплатна ГО- като голяма награда :D
                  Това е за голямата награда.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

ГО вече си имам ... вдигнете летвата още и се записвам

Коментар

ilkor написа:
                      ГО вече си имам ... вдигнете летвата още и се записвам
                      Еми Ръководството да се замисли за едно " КАСКО " тогава. :D

Коментар

vili151279 написа:
                        Еми Ръководството да се замисли за едно " КАСКО " тогава. :D
                        Или един фиат направо

Коментар

Nuova Крома ... усещам, че с Андро ще е голяма надпреварата
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ше се състезавам, само ако наградата ми е вечер с некоя гола булка. И да е по мой избор...
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                              Аз ше се състезавам, само ако наградата ми е вечер с некоя гола булка. И да е по мой избор...
                              Усещам как ще си седиш у публиката. С тия условия никой няма да си играе с теб.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
                                Nuova Крома ... усещам, че с Андро ще е голяма надпреварата
                                Война ... за тази кола ще се стрелям на пейнтбол със целия модераторски екип

Коментар

Working...
                                X