Андро, те тия деца не съм ги раждала аз, бре! Ако много слушкате, мое и цяла тава с баница да ви пратя (анонимно). Предлагам състезание за най-бързо сваляне на джанти от чужда кола (може и барабар с гумите). Като допълнителна степен на трудност - свалянето да се извърши в малките часове на нощта ( внимание - все още говоря за сваляне на джанти!)
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
Най - добра рисунка с ключ.Най - бързо пукане на 4 гуми с шило.Най - бързо демонтиране на емблема от преден капак.Бързо бутане на кола в кал.
Предвид често-срещаните проблеми в нашите коли, състезанията може да са и такива:- смяна на ролки и демпферна шайба на пистов ремък на 1.9 JTD, с една ръка- смяна на датчик колянов вал между супата и основното ястие- най-оригинално застопоряване на клапа за външен въздух- смяна на реле за електроусилвател на Пунто с материали на състезателите- демонтаж и монтаж на картер на ТД 100 (Торнадото може да участва само с вързани очи)и други...
kade shte se provede sreshtata koi gradКъде ще се проведе срещата, кой град?Следващият пост на латиница ще бъде директно изтрит!Прочети правилата на форума и ги спазвай!Модераторски екип
Хич не четете.@paskalev: Още в началото на темата подробно е обяснено къде ще е срещата. Наблизо няма ГРАД. Най-близкия "град" е Хисар, а в близост са Карлово и Пловдив.@Андрей: и за теб се отнася. Прочети първия пост. Вечерите ще се плащат на място.
Още един въпрос имам.Казуса е следния - ще идваме цялата тайфа, жената, аз и двете диванета.С благоверната преценихме, че можем да спим на две единични легла четиримата.Въпросът е ще се доплаща ли в този случай за дете над 10 год?Дидо, този път четох, няма нищо споменато ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар