Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

!!! ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

!!! ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Колеги, моля ви! Нека помогнем, кой с каквото може. БЧК набира средства за подпомагане на пострадалите от наводненията в община Харманли. http://www.redcross.bg/harmanli_floods.htmlМожете да дарите на Банкова сметка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД IBAN: BG 64 UNCR 7630 1078 6609 13 BIC: UNCRBGSF БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ (За пострадалите от наводненията в община Харманли)Трите мобилни оператора са активирали кратък номер 1255 за дарения чрез SMS. Стойността на всяко дарение е 1.20 лв. с ДДС, съобщиха от БЧК. Който може да помогне с дрехи, одеала, обувки, ботуши, чорапи и.т.н.Телефонни номера и адреси на които може да занесете даренията, това са колеги от Офроуд форума!СОФИЯ ---От утре 07.02 от 09.00ч. който има възможност и желание може да носи дрехи и одеала на адрес-София Зона Б5 бл.7 до вх.В помещението е м/у входовете на блока. Със сини решетки - Сервиз за битова техника- Аз съм там: Методи - 0899278323БУРГАС---, който иска да дари каквото и да е за бедстващите да го донесе на селскостопанското летище в базата на Vromos. Аз имам грижата всичко да стигне до нуждаещите се !!! Телефона ми е 0899852338 Явор, По всяко време !!! СТАРА ЗАГОРА Мога да предоставя пункт за събиране на дрехи и помощи в Стара Загора. Имам достатъчно място. По всяко време!Адрес: Стара Загора кв. Индустриален ул. Пружинна 12Йордан Стоянов тел. 0878 706 714Утре и аз съм на разположение в Стара Загора мога да помагам за транспортирането до помещението на Данчо!!!Телефон: 0897495046 Живко! ДИМИТРОВГРАД Осигурявам помещение за събиране на помощи в Димитровград. Оказвам пълно съдействие. 0899 837 607ПЛОВДИВ --- Пловдив нещата се събират на ул. Академик Петър Динеков, 10 в Кичук париж.тел там е 0887 28 29 59, събират всичко.Като гледам форумът обаче има повече нужда от транспорт, и най вече да събираме ботуши и чорапи.

Нашият форум ще участва ли или ...всеки се "спасява" поединично?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Оги, във офроуд форума има ли инфо и за Велико Търново?

Коментар

Не мога да кажа. Така ми поднесоха информацията и я копирах.Ирка, мисля, че е по-добре, като нещата са организирани от БЧК. Дали ще е от името на форума, или поединично, май няма значение, само се надявам повече хора да се включат. Моля всички, дори един смс да пратите, направете го. Клубът също ще отдели пари, може би утре. [quote:ab6c0957d2="littlerock"][b:ab6c0957d2]"Еконт в подкрепа за с. БисерЗа да подкрепим пострадалите българи, станали жертва на ужасното бедствие в с.Бисер, ще транспортираме за наша сметка всички пратки, които съдържат помощи за тях.Препоръчваме изпращаните дрехи и вещи да бъдат адресирани до открития пункт на Дирекция ,,Социално подпомагане

Коментар

Мисълта ми беше, ако има и други хора, които ще подсигурят дрехи и т.н, да се съберат на едно място и да се занесат. Щото...нито знам къде е тая Зона Б-5, нито имам кола да ги закарам дотам. Нищо де, ще го измисля някак.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Зона Б5 е като се движиш по Стамболийски, от запад на изток - кварталът вдясно след улица Одрин, преди ул. Опълченска. Провери и кой е най-удобният ти офис на Еконт, те ще приемат и транспортират за тяхна сметка всякакви пратки, предназначени за пострадалите. Виж цитата от горния ми пост.

Коментар

Working...
            X