Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Национална среща ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Посъветвайте ни ако решим нашето голямо семейство да идваме/2 възрастни и две дъщери на 12 и 13 години плюс момче на 9 месеца/ в какво да се настаним?Най-вероятно някоя вила за 2-3 вечери айде 700-800 лв. отидоха.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Посъветвайте ни ако решим нашето голямо семейство да идваме/2 възрастни и две дъщери на 12 и 13 години плюс момче на 9 месеца/ в какво да се настаним?Най-вероятно някоя вила за 2-3 вечери айде 700-800 лв. отидоха.
      Съвет да ти дам - не мога, адаш, ама ще ми е радостно на душицата да ти видя грозната муцуна. Че и щерките и жена ти, а и малкия.. .него пък хич не съм виждал.
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Tornado написа:
        Ники, според мен най-добре в две стаи в т.н. бунгала - щерките в едната, вие с бебока - в другата.Така за две вечери - 120 лв.Или в една вила с още някое семейство, 150 лв за двете вечери, а щерките да спят на разтегателния диван... бебока при вас... макар че на щерките няма да им е много комфортно в хола... Това е, Ники... има достатъчно време, спането може да платите сега, храната и пътя - тогава... по-евтино няма Но много ще се радвам да се видим!!!

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5051Много теми станаха вече.В коя коментари в коя записване?Ще го мислим ама май няма да стане.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ники, вие си знаете, не ща да давам акъл Но пък сте и близо - може да дойдете за през деня и за вечерята, без преспиване, поне да се видим, че се забравихме.

Коментар

Working...
            X