Имам питане към тези,които ще ходят: Със семействата ли ще ходите или самосиндикално? Ще е тъпо ако взема жена си и няма с кой да говори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра национална среща на КФБ 9-10 Септември. Записване
Collapse
X
-
Логан
-
Mitko написа:Silent написа:Имам питане към тези,които ще ходят: Със семействата ли ще ходите или самосиндикално? Ще е тъпо ако взема жена си и няма с кой да говори.
Hot!!!
Коментар
-
Логан
Съжалявам, че помествам тази пропусната от мен информация тук, но не е необходимо да събираме и плащаме някаква сума авансово.......всичко се плаща на място - нощувката и храната, според консумираното...примерни менюта вече видяхте...Поздрави и...дерзайте!!!
Коментар
-
Бройте ни и нас - за сега само за събота.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
къде мога да се запиша ......ама да е гаранция че там като отида няма да ми кажат че нямам резервация....трябват ли пари напред ?....колко и къде да се платят.....? Пишете ме за петък и събота двама души.......Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар