Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За среща в София ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За среща в София ?

Здравейте ... Известно време ще съм в София, но не ми е удобно да идвам на срещи в Четвъртък.. Исках да ви питам дали искате да направим нещо за петък ... Работя с двама колеги от клуб Мазда и може да пробваме да уредим и нещо с двата клуба ... какво ще кажете ?

ами ... незнам къде ... аз знам само пътя с маршрутката от студентски град до Стантек (до константин величков) ... Вие трябва да кажете къде и как да стигна до там А колегата може би ще успея да го навия единия да ме докара и да остане с мен ... много му е готина 121-чката даже се чудя дали да не накарам нашите да си вземат една такава и да си ги менкаме с чинкуечентото (за да съм и в двата клуба ) ... Та само кажете къде ... ама трябва да е примерно към 8 понеже работа свършваме чак към 7 ...

Коментар

Бреей никой не иска да се запознае с маздаджиите ... Хайде нека им помогнем ... те много рядко се организирали ... тъкмо ще дойде който иска ... Така може да се съберем много хора и да е по-весело ....

Коментар

Ам,че то май и вносителят е един и същ в момента..... на ФИАТ,АЛФА и МАЗДА!!!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
        X