Нека се съберем всички от западната част на Софето. Ако има и още желаещи са добре дошли. Мястото старите форумджии го знаят,новите да си го запишат: Люлин 10, улица Димитър Талев 15. Демек старото ми кафе. Датата е 30.07.2006 г. около 14.30 часа. Нека се съберем и почетем поредната победа на Ферари. Само дано не съм прекален оптимист.П.С.Митака знае за какво стаа въпрос. :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На по бира в Люлин.
Collapse
X
-
Re: срещи
kluchar написа:Нали се събераме и понякага на пицария "Поли"/писани са като за редовни/но стига да има желаещи и на това кафе може да се съберемОбичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Логан
хахаха....а аз точно на това кафе /по точно до него/, по какъв куриозен начин се запознах с килъра....
Коментар
-
edgecrusher написа:Тя темичката е малко стара,ама аз да питам къде точно е това кафе,защото живея точно в Люлин 10,а не се сещам А и нали съм новозакупил си фиатка,та би било добре да знам къде в квартала ми се събират фиатаджии :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:edgecrusher написа:Тя темичката е малко стара,ама аз да питам къде точно е това кафе,защото живея точно в Люлин 10,а не се сещам А и нали съм новозакупил си фиатка,та би било добре да знам къде в квартала ми се събират фиатаджии :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар