Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ФФБ 2011 г.: ДОВДЛРГ АСЕН ЗЛАТАРОВ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Т.е. дрехи за деца до 3г. няма да вършат работа?
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Посетих сайта на дома и на снимките са само цигани.Твърдо отказвам да даря и 1 лв ,защото знам,че те после сами ще си го откраднат.Ето снимка от дома
      Fiat Brava JTD 105

Коментар

Това, колега е грубо и несериозно! Не ти прави чест!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

koiazliwe написа:
          Посетих сайта на дома и на снимките са само цигани.Твърдо отказвам да даря и 1 лв ,защото знам,че те после сами ще си го откраднат.Ето снимка от дома
          Колега, много несериозно...., ако не искаш да даряваш недей, но не пиши глупости.

Коментар

Пичове като дарявате на цигани нещо, ги учите че ако не работят са сити и после като пораснат се чувстват длъжни да храним пак и ако откажем следват дори посегателства с хладно оръжие.За да направите добро за тях по-добре не им дарявайте нищо,така ще ги спасите от затвора.Имам предложение просто събраното дарение да се даде на дом с наши сънародници.Ако се колебаете просто сложете анкета в форума да видите какъв е избора на дарителите дали са ЗА или Против предложението ми.Казвам ви го понеже имам познати цигани и знам начинът им на мислене.Поздрави на всички.
            Fiat Brava JTD 105

Коментар

Ти кой беше, че не се сещам? Не пиши в тази тема! Приеми го като изключително остра забележка!

Коментар

Валери Костов - 100 лв.Димо Генчев - 10 лв.Румен Благоев - 20 лв.Йовко Йовков - 30 лв.

Коментар

Оги, Моля, кажи има ли смисъл да даваме дрехи за деца до 3-4 годинки, защото само такива можем да заделим? Или да ги давам другаде.

Коментар

Данчо, извинявай, мислех че съм го вмъкнал някъде, но не съм. Децата в дома са на възраст между 7 и 20 години.

Коментар

каузата е добра; при всички случаи си заслужава да наредиш минимума - 20 кинта (толкова кихаш за един въздушен филтър, примерно); pros and cons: получаваш моментално червена точка и статус "благодетел"*, но нямаш контрол върху разходването на средствата; последното някак си въобще не ме притеснява, щото работата я движи колегата <ogi28b> - веднъж съм го виждал човека и изглежда съвсем читав, според мен, дори заслужава да бъде наречен "българин"**;по въпроса за мангалите: на първо място, те са някаква чат от децата***, не всички; точно на тая част може родителите им може да са цигани, но веднъж взела ли ги е държавата, са наши; и сметайте - родени в дом, отраснали в дом - грам цигански не знаят, нямат възпитание от дъртите мангали; какво ще направим от тях си е наша работа****; на мен лично ми е много приятна идеята да помогна ...иначе верно е, че циганите са болеста на европа, а нашта земя е особено засегната; но проблема си е само в нас, щото оставяме некакви меркантилни дебили (в т.ч. и пожарникари) да стоят начело на държавата ...... при всички случаи - нанай значение в природата на българина е да помага, а това е природата на силния ...* в собствените си представи** за значението на думата не търси в речниците; има се предвид нещо повече, от това родителите ти да са българи*** от моя гледна точка всичко до 20 г. са деца, въпреки че съм говорил с 16-годиши, с много по зряло мислене от мои връстници**** не става въпрос за сапун - много примитивно решение
                      2.4 JTD

Коментар

Danchojn написа:
                        Оги, Моля, кажи има ли смисъл да даваме дрехи за деца до 3-4 годинки, защото само такива можем да заделим? Или да ги давам другаде.
                        След като тази събота ще се ходи до предишния дом за деца, в който са деца до 3г. възраст, мисля че не е проблем да ги дадеш на някой който ще ходи.Стига да има място разбира се...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Моя целогодишен и не кампаниен принос е ето по тизи начин: http://84.22.27.98:7000/DELA/%D0%94%...D0%B0/10-2011/

Коментар

Ernom написа:
                            каузата е добра;...... щото работата я движи колегата <ogi28b> - веднъж съм го виждал човека и изглежда съвсем читав, според мен, дори заслужава да бъде наречен "българин"
                            Колега, аз съм го виждал десетина пъти, но винаги когато отида на среща на форума се радвам да му стисна ръката. Не "българин" , а "истински българин" ... читав е и с каквото се захване го довършва както трябва П.П. да не се счита като мазнене на модератори, администратори и др ......
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Danchojn написа:
                              След като тази събота ще се ходи до предишния дом за деца, в който са деца до 3г. възраст, мисля че не е проблем да ги дадеш на някой който ще ходи.Стига да има място разбира се...
                              Леле... Кире, мерси, за подсещането. Съвсем изключих, че Данчо може да ги даде за дома в Кюстендил. Данчо, утре ще се чуем да уточним подробности кога и как да мина да взема нещата.Ernom - Няма минимум. Дори 1 лев да е, ако той е спестен от цигари и алкохол, а е отишъл за да донесе малко радост на някого - добре е! Мисля си, че ако всички потребители пушат само по една цигара по-малко на ден, а дарят спестеното, биха се събрали няколко хиляди лева в рамките на този един месец. Но здраве да е, всеки сам решава с какво и колко може да помогне.

Коментар

ogi28b написа:
                                Данчо, утре ще се чуем да уточним подробности кога и как да мина да взема нещата..
                                Чакам

Коментар

Working...
                                X