Т.е. дрехи за деца до 3г. няма да вършат работа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ФФБ 2011 г.: ДОВДЛРГ АСЕН ЗЛАТАРОВ
Collapse
X
-
Това, колега е грубо и несериозно! Не ти прави чест!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Пичове като дарявате на цигани нещо, ги учите че ако не работят са сити и после като пораснат се чувстват длъжни да храним пак и ако откажем следват дори посегателства с хладно оръжие.За да направите добро за тях по-добре не им дарявайте нищо,така ще ги спасите от затвора.Имам предложение просто събраното дарение да се даде на дом с наши сънародници.Ако се колебаете просто сложете анкета в форума да видите какъв е избора на дарителите дали са ЗА или Против предложението ми.Казвам ви го понеже имам познати цигани и знам начинът им на мислене.Поздрави на всички.Fiat Brava JTD 105
Коментар
-
каузата е добра; при всички случаи си заслужава да наредиш минимума - 20 кинта (толкова кихаш за един въздушен филтър, примерно); pros and cons: получаваш моментално червена точка и статус "благодетел"*, но нямаш контрол върху разходването на средствата; последното някак си въобще не ме притеснява, щото работата я движи колегата <ogi28b> - веднъж съм го виждал човека и изглежда съвсем читав, според мен, дори заслужава да бъде наречен "българин"**;по въпроса за мангалите: на първо място, те са някаква чат от децата***, не всички; точно на тая част може родителите им може да са цигани, но веднъж взела ли ги е държавата, са наши; и сметайте - родени в дом, отраснали в дом - грам цигански не знаят, нямат възпитание от дъртите мангали; какво ще направим от тях си е наша работа****; на мен лично ми е много приятна идеята да помогна ...иначе верно е, че циганите са болеста на европа, а нашта земя е особено засегната; но проблема си е само в нас, щото оставяме некакви меркантилни дебили (в т.ч. и пожарникари) да стоят начело на държавата ...... при всички случаи - нанай значение в природата на българина е да помага, а това е природата на силния ...* в собствените си представи** за значението на думата не търси в речниците; има се предвид нещо повече, от това родителите ти да са българи*** от моя гледна точка всичко до 20 г. са деца, въпреки че съм говорил с 16-годиши, с много по зряло мислене от мои връстници**** не става въпрос за сапун - много примитивно решение2.4 JTD
Коментар
-
Danchojn написа:Оги, Моля, кажи има ли смисъл да даваме дрехи за деца до 3-4 годинки, защото само такива можем да заделим? Или да ги давам другаде.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Моя целогодишен и не кампаниен принос е ето по тизи начин: http://84.22.27.98:7000/DELA/%D0%94%...D0%B0/10-2011/
Коментар
-
Ernom написа:каузата е добра;...... щото работата я движи колегата <ogi28b> - веднъж съм го виждал човека и изглежда съвсем читав, според мен, дори заслужава да бъде наречен "българин"Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Danchojn написа:Оги, Моля, кажи има ли смисъл да даваме дрехи за деца до 3-4 годинки, защото само такива можем да заделим? Или да ги давам другаде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар