Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ФФБ 2011 г.: ДОВДЛРГ АСЕН ЗЛАТАРОВ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ФФБ 2011 г.: ДОВДЛРГ АСЕН ЗЛАТАРОВ

Колеги, вече стана традиция Фиат Форум България да организира благотворителна инициатива в края на годината. Тази година сме решили да помогнем отново на Дом за отглеждане и възпитаване на деца лишени от родителски грижи "Асен Златаров" в гр. Враца. Някои от вас помнят, че това беше домът, към който беше насочена първата подобна кампания на форума. Това ще е петата поредна кампания, надявам се да е не по-малко успешна от миналогодишните.Както досега, и тази година всички събрани средства ще бъдат използвани за закупуване на различни стоки, от които домът има нужда. Това ще бъде уточнено на среща с ръководството му идните дни. Пари в брой няма да бъдат дарявани, за да избегнем спекулациите и риска от злоупотреби. Желаещите да се включат в кампанията, могат да го направят чрез банков превод към следната сметка:=========================================== ==============Огнян Петров Александров, Първа Инвестиционна БанкаIBAN: BG23FINV91502015206237Основание за внасяне: Дарение от <Име, Фамилия>; <Фирма>================================================== =======Сметката е създадена специално за тази кампания. Ако някой желае да остане анонимен, нека го впише в основанието за внасяне или да ми пише своевремнно ЛС. В тази тема, във водещия пост, ще се води списък на всички дарители по азбучен ред. Всички мнения, въпроси, коментари - също ще бъдат в тази тема. Давам символичен старт на кампанията с 20 лева.До края на кампанията важи и специално предложение от Ауто Италия: всеки член на Сдружение Фиат Форум България, който реши да закупи оригинални авточасти, ще може да ползват 20 % отстъпка, вместо досегашната, а допълнителни 10 % от всяка продажба ще отиват за кампанията. Така че реалната отстъпка става 30 % за оригинални авточасти от АИ. Надявам се, че който има нужда от нещо оригинално сега или в близко бъдеще, ще избере този вариант. Ако някой желае да се включи в кампанията по какъвто и да е друг начин, освен с пари, моля да ми пише ЛС.Моля ви, включете се в тази инициатива!Всеки, който желае да сложи този банер в подписа си, може да го направи, като копира там следния код:
    Код:
    [url=http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=81034][img]http://ads.fiat-bg.org/www/images/ffb-xmas-2011.jpg[/img][/url]
    ================================================== =======Ето как протекоха предишните кампании:2007 г.:___Благотворителна инициатива за сираци___Обобщение на дарителската кампания___Снимки от посещението в дом Асен Златаров, гр. Враца, 2007 г.___2008 г.:___Благотворителна инициатива - дом за сираци - Кюстендил___Снимки от посещението в ДМСГД - Кюстендил - 2008 г.___2009 г.:___Дарителска кампания на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2009___Снимки от посещението в ДМСГД - Кюстендил - 2009 г.________2010 г.:___Дарителска кампания на ’ФФБ’ 2010 г.___Снимки от посещението в ДМСГД - Кюстендил - 2010 г.================================================== =======Дарители:Александър Дяков - 50 лв. Ангел Атанасов - 10 лв.Борислав Димитров - 20 лв.Валери Костов - 100 лв. Венцислав Русев - 20 лв. Веселин Донков - 20 лв.Виолета Харалампиева - 20 лв. Владимир Георгиев - 30 лв. Галина Машева - 20 лв.Георги Комов - 20 лв. Димитър Алексиев - 20 лв.Димитър Димитров - 20 лв. Димитър Тотев - 50 лвДимо Генчев - 10 лв. Емануел Григоров - 30 лв. Енчо Енчев - 100 лв.Иван Кузманов - 20 лв, ДВД плеър.Илко Радулов - 20 лв.Йовко Йовков - 30 лв.Йордан Николов - 20 лв.Калин Чаушев - 20 лв. Кирил Кирилов - 30 лв. Красимир Стоянов - 50 лв.Любомир Киров - 20 лв.Любомир Харизанов - 50 лв.Марина Чолакова - 20 лв.Мирослав Зографски - 12 лв.Михаела Савчева - 50 лв. Николче Гоцевски - 20 лв. Огнян Александров - 20 лв., ДВД-плеърПетър Диловски - 30 лв. Румен Благоев - 20 лв. Севдар Арабаджиев - 20 лв.Стефан Стефанов - 50 лв. -----Ауто Италия ЕАД - 200 лв.Лисан Сервиз - 100 лв.-----Други: 2 лв.ОБЩО: * 1344 лв.; * 3х ДВД-плеър================================================== Кампанията завърши. За подробен отчет натисни ТУК.

Опитвам с ДСК Директ да преведа, но каквото и да правя ми изписва "Некоректнен формат IBAN".Десетки преводи съм направил - за пръв път ми се случва.Ще гледам тая седмица да се добера до клон на банката, ако и утре не стане с онлайн банкирането...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Изключително много моля за извинение При писането съм разменил последните две цифри. IBAN-ът завършва така: хххх6237, вместо първоначално публикувания хххх6273. Получил съм няколко ЛС с информация за неверни данни. Докато гледах дали всичко останало е както трябва в темата, тази грешка ми е убягнала. Още веднъж моля да ме извините. Редактирам водещия пост с верния IBAN.

Коментар

Веселин Донков 20 лв., Кирил Кирилов 30 лв. Добавям ги във водещия пост.

Коментар

Петър Диловски - 30 лв.

Коментар

Призовавам да се пуснат като всяка година лс-та до всички. Аз уж следя форума, пък сега забелязвам И още нещо: не виждам срок

Коментар

В разговор с г-жа Нина Петрова от ръководството на дома, научих, че имат нужда от 3 телелвизора, които ще бъдат разположени в телевизионните стаи, в които децата се събират да гледат телевизия на всеки от трите етажа на дома. Също така децата имат нужда от велосипеди, защото никога не са имали, но ще се радват да се научат да карат колело. В такъв случай добавям и един ДВД-плеър, който стои като украса у насМисля, че 18 декември е добра дата за краен срок за събиране на дарения.

Коментар

Дано да се поотворят нещата при мен до крайния срок та да дам още за да вземем поне един хубав телевизор.
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Красимир Стоянов - 50 лева.

Коментар

Тая година нещо много постно...Кризата ли удари яко или хората охладняха...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Трудни са времената, наистина. Надявам се, че повече хора ще могат да заделят нещо покрай поредицата празници. Колкото и малко да е, важно е да идва отвътре.

Коментар

Лисан Сервиз - 100 лв.

Коментар

Мирослав Зографски - 12 лв.Виолета Харалампиева - 20 лв.

Коментар

Ще се включа и аз по някое време. Ще дадем и дрежки. Нали е пак за дома с деца до 3г?
                            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Не. Домът е "Асен Златаров" във Враца.

Коментар

Working...
                              X