Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ФФБ - 2011 г.

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ФФБ - 2011 г.

    Ехоо..... ФОРУМА .... хайде сладури и сладурани .... живнете малко ... тази година нещо се излагаме ... дайте малко гласност на ТЕМАТА ....че започна ноември и времето изтича ... а до колкото знам не сме много експедитивни в събирането на дарения.Така че моля Модераторите да си дадът малко зор и да извадят някой банер на главната страница на форума!От мен има 50лв.Когато започва кампанията по събиране на средствата ги пращам на когото трябва !
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

    #2
    В момента обсъждаме как точно да протече кампанията. Надявам се до края на седмицата да има яснота. Има останали неща от миналата година и е възможно да направим посещения на 2 различни дома. Но да не избързвам с изказванията де, още не сме го решили. Отворени сме към всякакви предложения, който има идея за нещо - нека я сподели.

    Коментар


      #3
      Едвам смогнах да прочета всичко, но успях, все пак. И така, решихме отново да помогнем на дома за деца "Асен Златаров" в гр. Враца. В момента има открита дарителска сметка, която е на мое име, празна, но който желае, може да се включи. До ден-два ще оформя една по-голяма тема, в която ще са описани всички подробности, че сега нямам много време. Давам набързо детайлите по сметката:========================================= ================Огнян Петров Александров, Първа Инвестиционна БанкаIBAN: BG23FINV91502015206237Основание за внасяне: Дарение от <Име, Фамилия>; <Фирма>================================================== =======Както споменах - сметката е празна, всички натрупани средства по нея ще бъдат изтеглени и използвани за кампанията. Както обикновено - своевременно ще ви информирам за всички постъпления по сметката. Давам символично начало на кампанията с една скромна сума от 20 лева. Ако някой изрично желае да не бъде споменавано името му в списъка с дарители, ще моля да ме информира с ЛС.Вдигам темата като "съобщение", докато пусна новата тема, а тази предлагам да остане за всякакви мнения и коментари.======================================== =================Ето и темата, в която ще се обсъжда всичко за тазгодишната кампания: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=81034

      Коментар

      Working...
      X