Идеята ми е срещата в Неделя да си остане както е. Т.е. Ал. Невски 15:00ч. Срещата през седмицата може да е в Четвъртак. Час някъде към 19:00 или 20:00 за да може да се включат и тези които работят до по-късно. Дали мястото да е пак Ал. Невски? Чакам предложения.
За през седмицата май е по-добре да е извън центъра, много задръствания има вечерно време, който е по-далеч, като мен, докато стигне ще псува из трафика На полигона в Студентски град какво ще кажете, или някоя бензиностанция, БМВ се събират на Еко-то на бул. България? Да потърсим и ние вариант?
На полигона в Ст. Град е добре, но зимата ще ни засвирят ушите. Аз съм навит за бензиностанция със заведение или заведение с голям паркинг.
То вече свирят тия уши пусти :D Екото на България е добра идея, ама в четвъртък е заето Те бимърите са го измислили Аз не се сещам за много подходящи места, давайте идеи?
Ок ли е и аз да се вясна ? а и как ще ви позная? Някак си няма да ми е приятно да обикалям всички маси на Еко-то и да питам. 2-ро на Невски на някое барче ли се скивате или си седите до колите ?казваите че може днес да доида на Невски--- Поздрави
ние ,които нямаме оше фиат но ще си купим-до 1 месец можем ли да се присъеденим към тези срещи.Кажете, къде,кота и съм там. може и пеша първият пътД-р Б./ още без фиат
Лично мнение,пречупено от лекарски ъгъл. Срещите да бъдат месечни,неделя между 9-15 ч. на уточнени места. Мотиви:1.Сутрин в неделя след сън мъжът поема с приятели-на риба,лов, и пр.И НА ТАЗИ СРЕЩА.Следобедите в неделя вече има умора,мачове,подготовка за следващия работен ден.2.От цялата страна могат да идват пичове ако срещата е например край Пазарджик,Пловдив а не само в София,да се видим и следобед да си пътуват дори към морето.3.Около обед и зимата, времето за няколко часа е хубаво и има време за много неща.4.Неделя,защото се планира лесно,който каква работа има в събота си я свършва. 5.Месечно защото другите уикенди все пак да се свърши нещо.Д-р Боримир-нов член/без Фиат още/мамка му/ но запален/
Коментар