Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе среща?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз само да предупредя, че е възможно да закъснея малко. Предполагам, че няма да бързате да се разотивате? Надявам се в рамките на 20-30 минути след 14 часа да съм там. 100% идвам, освен ако колата не се разпадне някъде по околовръстното!
    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

За жалост аз съм на работа и няма да мога да мина. Мога да ви пожелая приятно изкарване.

Коментар

Кво стана бе купетата, сбрахте ли се?
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          Кво стана бе купетата, сбрахте ли се?
          Е, кЪ? Като смаля снимките ще има и доказателства.Kaci, да ти прикрия ли номера, че нали те издирват
          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Събрахме се 6 Купета и едно Пунто (Бисер).За среща в подножието на планина и при не много приятен вятър, постояхме доста (14:00 - 17:00)!Другия път определено сме някъде на топло и седнали на маса! Явно има доста теми на които може да се говори и предвид производителя - доста проблеми които да се обсъждат!Имам само една снимка направена около 14:10. По късно Iv4o (или аз) ще качи снимки правени с фотоапарат и на които присъстват всички коли участвали в сбирката.
            Iv4o написа:
            Kaci, да ти прикрия ли номера, че нали те издирват
            Колата не я издирват! Издирват мен

Коментар

ето за това не дойдох и дори разбрах, коя част от спирачната ми система е дала фира
              Оплаквам се : Днес си запалих колата, отидох да и напомпам гумите и скъсах маркуч на спирачките. Сега вече нямам и спирачна течност, изтече цялата. Бях заредил акумулатора оставих я да поработи малко, за да загрее и отвори термостата, но тя изгасна и повече неиска да запали - акумулатор йок. иде ми да взема едно дърво и като я почна ако имах пари до довечера щеше да готова, но нямам
              ето и частта, от която изби течноста, ако можете помагайте
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                ако можете помагайте
                С какво? С регулатор, с идеи.........

Коментар

kaci написа:
                  kosta написа:
                  ако можете помагайте
                  С какво? С регулатор, с идеи.........
                  с мнения, ремонтира ли се, нов разбрах, че е скъп (скъп ли е наистина?), втора употреба ли да търся ? какви цени да очаквам?
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Не се занимавай с ремонти! Купи си втора употреба. Мисля че ставаше от повечето популярни модели на марката. Провери все пак в ePerа за съвместимост. Не е редно да ти препоръчвам от кого точно да го купиш, но се огледай в обявите във форума. Аз бих си купил регулатора от Пловдив с 30% отстъпка от цената за доставка

Коментар

Направо го кажи - колегата lithrone http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=9116 , поне аз не виждам нищо нередно
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Направо го кажи - колегата lithrone
                        Стори ми се нечестно спрямо хората от които също съм купувал части и съм останал доволен! Важно е колегата да има избор. Поне проблема при него е лесно и евтино отстраним.

Коментар

Благодаря бате, Емо Благодаря и на теб, kaci бях я отписал вече с това безпаричие

Коментар

Добра среща се получи и доста красива гледка. Май всички присъстваха, а аз очаквах 2-3 коли.... Дано се организираме и за някоя национална догодина като се позатопли времето. Iv4o, давай снимките, че ти бая поснима. На следващата среща ще направя всичко възможно да доведа професионален фотограф, че този път момчето имаше ангажимент и нямаше как.....
                            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                            Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                              Добра среща се получи и доста красива гледка
                              И аз съм доста доволен от срещата (макар да прекарах общо над 13 часа по улиците).Колегата (Iv4o) май урежда авторски права върху снимките Цял ден си гледам пощата, но.......

Коментар

Ееее ... чак сега я виждам тая тема. а цяла събота преди обяд и около обяд се събирахме хора да ходим на божурище. Накрая си повъртях сам. Почнаха да изпадат разни жила и се прибрах .... Ако знаех можеше да мина и аз със зеленото купе за цвят.

Коментар

Working...
                                X