Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Това е човекът от Алфа Ромео, първо, ама тоя втория дето говори май беше някакъв от нашия форум, пък после продаде Фиатите и взе и той Алфа. После - защо имало много Алфи и малко Фиати...
    пък аз минах и на фиат чепонавървява повече
    Power Under Pressure

Коментар

Малко снимки от мен Линк с албума в Снимка.бгФейсбукДобре си изкарах като цяло . Видях се със стари приятели , запознах се с нови Останах и за вечерята , макар и под прикритие , че с Фиати бяхме само аз и Боби "164 td" на масата Беше ми петият пореден фест и до сега все Алфите са били най-много Не ми хареса разминаването между предварително публикуваната програма и реалната такава , както и липсата на някои от конкурсите . Това отдръпна доста хора и си заминаха . До колкото разбрах е имало известни проблеми , но водещият можеше да използва поне малко този микрофон , а и като го използваше - не се чуваше почти нищо ако не си пред сцената .
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Видео от Италфест 2011
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

reter написа:
          На който не му е харесало, значи не е стоял до края
          Много правилно ... 50 % от Италфест е самата вечеря ... голям купон стана много се радвам , че се събрахме догодина пак . Самоче ми се струва , че до година ще е брутален фест . Ама кой както си го направи И дано 2012 г. да има повечко Фиатки

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            Малко снимки от мен Линк с албума в Снимка.бгФейсбукДобре си изкарах като цяло . Видях се със стари приятели , запознах се с нови Останах и за вечерята , макар и под прикритие , че с Фиати бяхме само аз и Боби "164 td" на масата Беше ми петият пореден фест и до сега все Алфите са били най-много Не ми хареса разминаването между предварително публикуваната програма и реалната такава , както и липсата на някои от конкурсите . Това отдръпна доста хора и си заминаха . До колкото разбрах е имало известни проблеми , но водещият можеше да използва поне малко този микрофон , а и като го използваше - не се чуваше почти нищо ако не си пред сцената .
            E, хубава работа под прикритие, ние от Фиат форума Ви посрещахме на входа / стюардесите / после и на вечерята бяхме, явно всички сме били под прикритие :D

Коментар

Колеги, да знаете как мога да се запозная със стюардката с тъмната коса и прекрасни форми? В смисъл... къде мога да я намеря, че... много ми трябва.
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                Колеги, да знаете как мога да се запозная със стюардката с тъмната коса и прекрасни форми? В смисъл... къде мога да я намеря, че... много ми трябва.
                Е па доста ще ти е далечко не мислиш ли?
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

vili151279 написа:
                  E, хубава работа под прикритие, ние от Фиат форума Ви посрещахме на входа / стюардесите / после и на вечерята бяхме, явно всички сме били под прикритие :D
                  Бях внедрен под прикритие на масата на едни Алфисти , че никого не разпознах на вечерята от този форум А и позакъсняхме малко , та стояхме прави до вратата с вдигнати ръце за наказание Викам си ако се обадя сега , че съм заблуден фиатаджия , попаднал на алфистката маса и ще ме линчуват публично Това в кръга на шегата разбира се Не трябва да има разделение Поздрави на Поповско-търговишката група Ваката е прав - "50 % от Италфест е самата вечеря"
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

nikki_sixx написа:
                    Питай Марто Модев- той ще ти каже

Коментар

popara801 написа:
                      nikki_sixx написа:
                      Е па доста ще ти е далечко не мислиш ли?
                      За либуФта нема прегради... какво тук значат некви си... километри?!

Коментар

vili151279 написа:
                        nikki_sixx написа:
                        ...
                        Питай Марто Модев- той ще ти каже
                        Вие кой/коя сте... извинете?

Коментар

Малко да ви повдигна темата с едно видео.Надявам се да ви хареса.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Закъснели снимки: http://reter.snimka.bg/auto-racing/i...31497.25498607
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                            X