Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    Емо, забравих да ти кажа - мноо хубави джанти си сложил! До сега не ми е харесвало четириврато Стило, ама твоето с тея джанти много ми хареса
    И аз това му казах,но уви от вчера е с други вече.Дано да постигне това,което целеше с тези.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Знам само, че сега съм с 8кг. по-малко на задвижващите колела, Immortal да му смята колко още разлика ще му направя
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Знам само, че сега съм с 8кг. по-малко на задвижващите колела, Immortal да му смята колко още разлика ще му направя
        да, ама той Дидо обеща да отслабне пък твойто Стило надали ще е толкоз лачено като със 17-ките
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          emzo написа:
          да, ама той Дидо обеща да отслабне пък твойто Стило надали ще е толкоз лачено като със 17-ките
          Кво значение има 16-ки, 17-ки, да не би джантите да са били най-лачени от цялта кола ?
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
            donnna написа:
            emzo написа:
            Кво значение има 16-ки, 17-ки, да не би джантите да са били най-лачени от цялта кола ?
            по принцип не съм привърженик на големите размери джанти, но както казах по-горе - толкова да ми хареса четириврато Стило като на Емо на Италфеста - не е било друг път...п.п. пък и аз кво разбирам от коли...

Коментар

donnna написа:
              .....четириврато пунто като на Емо на Италфеста - не е било друг път...п.п. пък и аз кво разбирам от коли...
              или стило?
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                donnna написа:
                .....четириврато пунто като на Емо на Италфеста - не е било друг път...п.п. пък и аз кво разбирам от коли...
                или стило?
                пуууу, дай да те направим модератор да ни оправяш фаловете

Коментар

emzo написа:
                  Еййй, каза и ги махна... Много хубаво стояха, за какво се чоплиш...
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

donnna написа:
                    kosta написа:
                    donnna написа:
                    или стило?
                    пуууу, дай да те направим модератор да ни оправяш фаловете
                    айде, нема нужда
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Тези дни малко снимки и от мен Има и снимки от вечерята на която бяхме малцинство може би 6-7 човека, догодина поне да сме на половината от тези с Алфите- то си беше като Алфавечеря

Коментар

vili151279 написа:
                        Тези дни малко снимки и от мен Има и снимки от вечерята на която бяхме малцинство може би 6-7 човека, догодина поне да сме на половината от тези с Алфите- то си беше като Алфавечеря
                        Е значи сте били и от ланчистите по-малко.Явно наистина не е било истински Италфест!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ваобще не беше това което очаквах.... Селски драг, уш майсторско шофиране.... каде беше мивката, имаше ли състезание за най-силна музика, някаква томбола, само 2-3 тунинговани(качествено, а не селско или абартово) автомобила.... ей такива дребни работи очаквах. Алфа-фест

Коментар

Еми заповядай догодина да организираш всичко, и го направи Фиат-фест.

Коментар

тук всеки е много смел но като дойде времето да се организират тези големи събития всеки се дърпа и после почват да оплюват тук в форума ами пак го казвам на мен ми хареса и докато го има няма да пропусна такова събитие а на който не му е харесало догодина нека се ангажира той .........Благодарности на организаторите
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Immortal написа:
                                vaskoni_1980 написа:
                                а аз ще си купя още един и догодина съм с 2-та ФИАТА
                                Аз таз година бях с двете коли
                                да видяхме ХГТ-то
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X