donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест 2011
Collapse
X
-
emzo написа:Знам само, че сега съм с 8кг. по-малко на задвижващите колела, Immortal да му смята колко още разлика ще му направяFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:emzo написа:Знам само, че сега съм с 8кг. по-малко на задвижващите колела, Immortal да му смята колко още разлика ще му направяFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:donnna написа:emzo написа:Знам само, че сега съм с 8кг. по-малко на задвижващите колела, Immortal да му смята колко още разлика ще му направяFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:.....четириврато пунто като на Емо на Италфеста - не е било друг път...п.п. пък и аз кво разбирам от коли...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:donnna написа:.....четириврато пунто като на Емо на Италфеста - не е било друг път...п.п. пък и аз кво разбирам от коли...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
emzo написа:Знам само, че сега съм с 8кг. по-малко на задвижващите колела, Immortal да му смята колко още разлика ще му направяAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
donnna написа:kosta написа:donnna написа:.....четириврато пунто като на Емо на Италфеста - не е било друг път...п.п. пък и аз кво разбирам от коли...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
vili151279 написа:Тези дни малко снимки и от мен Има и снимки от вечерята на която бяхме малцинство може би 6-7 човека, догодина поне да сме на половината от тези с Алфите- то си беше като АлфавечеряFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
тук всеки е много смел но като дойде времето да се организират тези големи събития всеки се дърпа и после почват да оплюват тук в форума ами пак го казвам на мен ми хареса и докато го има няма да пропусна такова събитие а на който не му е харесало догодина нека се ангажира той .........Благодарности на организаторитеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар