Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест 2011
Collapse
X
-
Re: здр
Voduu написа:пален провалAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Срамота не ами голяма срамота, говоря от страна на масово присъствие.То на нелегални гонки съм ходил там и е имало в пъти повече и участници и зрители.Не можахме да се съберем и 50 фиата /5 мареи, 4-5 стилота и 15-20 бравока/ жалко, язък за барутя.Добре поне, че бяха алфистите щот можеше да си помисли човек че се е организирало таино.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Аз от както пиша в този форум винаги съм искал да дойда, но винаги точно на тази дата на която се провежда феста съм имал изпити в Русе .. е поне почти всеки път се разминаваме с ICI :D днеска го видях на ход и зад него една алфа Та да се върна на това което исках да изкажа.. Всеки път фиатите са адски малко съдейки по това, което ми разправят познати и това което чета всяка година тук във форма. Много сме силни на приказки но като дойде време да се докажем и не можем да се съберем. Защо при алфистите нещата са по различни ?Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Извинявайте, ама точно в деня на Италфеста да се събират фиатаджии да се гонят на Междене... (за търновлии говоря). Иначе ФИАТите са малко, щото фиатаджиите са много силни само на приказки. Иначе на 150 км викат "аааа, ми то много далече бе"...Що не му беше далече на Боян да дойде снощи на Карандила чак от Благоевград?!?Аз лично наслагах на поне 50 коли (италианки) флаери за феста в Ямбол. Мои приятели са наслагали на поне още толкова.Ма не, по-важно е да си чистя в къщи (оправдание от член на форума ни), няма никаква възможност да се смениш от работа (не че не си знаел за феста от поне месец). Всеки си има приоритети бе... Ми... на мен лично пък феста ми хареса. Много ми хареса. Не съм бил на всички фестове до сега, но това беше най-масовия, на който съм присъствал. Повече хора от сега никога не е имало. И винаги алфистите са били най-много. То това вече е традиция.През целия ден имаше какво да се гледа, в какво да се участва. Аз лично се насладих да покарам Алфа Джулиета. Пуснах се даже веднъж на драг-а... (е, паднах, ама...за идеята).Видях се с много много приятели, с някои от които не бях се виждал от миналата година.Имаше много недостатъци в организацията. Имаше. Ама - на който не му харесва - догодина да се включи да помага.Още веднъж - на мен лично много ми хареса феста. Да благодарим на организаторите!
Коментар
-
Аз доколкото разбрах,тази година феста се е провел със значително по-малко средства спрямо минали години.Не знам поради каква причина.Със смесени чувства съм.Имаше неща,които ми харесаха,но имаше и неща които ми липсваха като автомивката примерно.Живо ме интересува дали наистина Устата си е купил фиат 500 или са му го дали от Ауто Италия за мероприятието.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Парите за организацията не мисля че са чак толкова от значение(това си е мое мнение)лошото е че участниците нямат толкова средства,а и всеки път се прави "по най-удобното време и място".Всички други авто клубове си направиха съборите на хубавото време а ние ако може да има 1 метър сняг ще е най- добре за да сме сигурни че половината няма да могат да запалят.Вече започвам да си мисля,че начина на провеждане на това мероприятие е умишлен с цел ПРОВАЛ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар