Това е човекът от Алфа Ромео, първо, ама тоя втория дето говори май беше някакъв от нашия форум, пък после продаде Фиатите и взе и той Алфа. После - защо имало много Алфи и малко Фиати...
Малко снимки от мен Линк с албума в Снимка.бгФейсбукДобре си изкарах като цяло . Видях се със стари приятели , запознах се с нови Останах и за вечерята , макар и под прикритие , че с Фиати бяхме само аз и Боби "164 td" на масата Беше ми петият пореден фест и до сега все Алфите са били най-много Не ми хареса разминаването между предварително публикуваната програма и реалната такава , както и липсата на някои от конкурсите . Това отдръпна доста хора и си заминаха . До колкото разбрах е имало известни проблеми , но водещият можеше да използва поне малко този микрофон , а и като го използваше - не се чуваше почти нищо ако не си пред сцената .
На който не му е харесало, значи не е стоял до края
Много правилно ... 50 % от Италфест е самата вечеря ... голям купон стана много се радвам , че се събрахме догодина пак . Самоче ми се струва , че до година ще е брутален фест . Ама кой както си го направи И дано 2012 г. да има повечко Фиатки
Малко снимки от мен Линк с албума в Снимка.бгФейсбукДобре си изкарах като цяло . Видях се със стари приятели , запознах се с нови Останах и за вечерята , макар и под прикритие , че с Фиати бяхме само аз и Боби "164 td" на масата Беше ми петият пореден фест и до сега все Алфите са били най-много Не ми хареса разминаването между предварително публикуваната програма и реалната такава , както и липсата на някои от конкурсите . Това отдръпна доста хора и си заминаха . До колкото разбрах е имало известни проблеми , но водещият можеше да използва поне малко този микрофон , а и като го използваше - не се чуваше почти нищо ако не си пред сцената .
E, хубава работа под прикритие, ние от Фиат форума Ви посрещахме на входа / стюардесите / после и на вечерята бяхме, явно всички сме били под прикритие :D
E, хубава работа под прикритие, ние от Фиат форума Ви посрещахме на входа / стюардесите / после и на вечерята бяхме, явно всички сме били под прикритие :D
Бях внедрен под прикритие на масата на едни Алфисти , че никого не разпознах на вечерята от този форум А и позакъсняхме малко , та стояхме прави до вратата с вдигнати ръце за наказание Викам си ако се обадя сега , че съм заблуден фиатаджия , попаднал на алфистката маса и ще ме линчуват публично Това в кръга на шегата разбира се Не трябва да има разделение Поздрави на Поповско-търговишката група Ваката е прав - "50 % от Италфест е самата вечеря"
Коментар