ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест 2011
Collapse
X
-
Малко снимки от мен Линк с албума в Снимка.бгФейсбукДобре си изкарах като цяло . Видях се със стари приятели , запознах се с нови Останах и за вечерята , макар и под прикритие , че с Фиати бяхме само аз и Боби "164 td" на масата Беше ми петият пореден фест и до сега все Алфите са били най-много Не ми хареса разминаването между предварително публикуваната програма и реалната такава , както и липсата на някои от конкурсите . Това отдръпна доста хора и си заминаха . До колкото разбрах е имало известни проблеми , но водещият можеше да използва поне малко този микрофон , а и като го използваше - не се чуваше почти нищо ако не си пред сцената .Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
reter написа:На който не му е харесало, значи не е стоял до края
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Малко снимки от мен Линк с албума в Снимка.бгФейсбукДобре си изкарах като цяло . Видях се със стари приятели , запознах се с нови Останах и за вечерята , макар и под прикритие , че с Фиати бяхме само аз и Боби "164 td" на масата Беше ми петият пореден фест и до сега все Алфите са били най-много Не ми хареса разминаването между предварително публикуваната програма и реалната такава , както и липсата на някои от конкурсите . Това отдръпна доста хора и си заминаха . До колкото разбрах е имало известни проблеми , но водещият можеше да използва поне малко този микрофон , а и като го използваше - не се чуваше почти нищо ако не си пред сцената .
Коментар
-
vili151279 написа:E, хубава работа под прикритие, ние от Фиат форума Ви посрещахме на входа / стюардесите / после и на вечерята бяхме, явно всички сме били под прикритие :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
popara801 написа:nikki_sixx написа:Колеги, да знаете как мога да се запозная със стюардката с тъмната коса и прекрасни форми? В смисъл... къде мога да я намеря, че... много ми трябва.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
-
Закъснели снимки: http://reter.snimka.bg/auto-racing/i...31497.25498607Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар